ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Μηλίνα

χριστουγεννιάτικη-εκδήλωση-στη-μηλί-269588

«Τα δικά μας Χριστούγεννα» ζωντανεύουν στην εορταστική εκδήλωση, που διοργανώνεται για πρώτη φορά αύριο Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην παραλία της Μηλίνας, απέναντι από το πνευματικό κέντρο.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Μηλίνας πρωτοστατεί στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη φαντασμαγορική μουσική παράσταση, που παρουσιάζει δεκαμελής ορχήστρα. Η βραδιά θα κλείσει με τα δεκάδες αναμμένα φαναράκια που θα ταξιδέψουν στον ουρανό, μεταφέροντας παιδικές ευχές.

Στόχος της εκδήλωσης είναι «να νιώσουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, το γιορτινό κλίμα, να συμμετέχουν στην εκδήλωση και να βιώσουν τη χαρά των ημερών που έρχονται» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Πιτσιλαδής, απευθύνοντας κάλεσμα στους κατοίκους της Μηλίνας και των γειτονικών χωριών να συμμετάσχουν.

Η παράσταση, που θα πλαισιώσει την εκδήλωση, περιλαμβάνει τραγούδια και κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διαφορετικών περιοχών της Ελλάδας και της Κύπρου. Αφηγητής, τραγουδιστής και μουσικοί παρουσιάζουν ήθη και έθιμα των υπέροχων ελληνικών και κυπριακών πόλεων και χωριών.

Κάλαντα βυζαντινά, νησιωτικά, μακεδονίτικα, ηπειρωτικά και κυπριακά θα ηχήσουν κατά τη διάρκεια της παράστασης και μέσα από ευφάνταστα κείμενα θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

Θα ακολουθήσουν γνωστά τραγούδια από 10μελή ορχήστρα και ερμηνευμένα από τους Ελεάννα Βαρελά και Θάνο Ματζίλη. Την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια έχει ο Νίκος Χιώτογλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου