ΕΞΟΔΟΣ

Ξεχωρίζει το ψητοφαγάδικο «Βλάχος»

ξεχωρίζει-το-ψητοφαγάδικο-βλάχος-283708

Σερβίρει πεντανόστιμα κρεατικά, ψημένα με τον παραδοσιακό τρόπο σε ξύλα

Πόλος έλξης για τους καλοφαγάδες είναι το νέο ψητοφαγάδικο «Βλάχος», που σερβίρει εκλεκτά κρεατικά, υψηλής ποιότητας, όλα ψημένα σε ξύλα, με την παραδοσιακό τρόπο και σπιτική φροντίδα.

Το νέο ψητοπωλείο, που άρχισε να λειτουργεί πριν από δύο εβδομάδες, έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων του καλού φαγητού και συγκεντρώνει ενθουσιώδη σχόλια για την ποιότητα των εδεσμάτων, την ποικιλία και τις εξαιρετικά δελεαστικές τιμές.

Το μενού περιλαμβάνει καθημερινά αρνάκι σούβλας, κεμπάπ χοιρινό, κοκορέτσι, κοντοσούβλι πρόβειο, κεμπάπ κοτόπουλο, ολόκληρα κοτόπουλα ψητά, πανσέτα σούβλας, όλα ψημένα παραδοσιακά. Επιπλέον κάθε Δευτέρα το μενού περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, μοσχαροκεφαλή στον ξυλόφουρνο, ενώ κάθε Πέμπτη και Παρασκευή σερβίρεται επιπλέον και προβατίνα ψημένη στον ξυλόφουρνο.

Ολες οι πρώτες ύλες προέρχονται από την περιοχή, τα κρέατα είναι ντόπια και καθώς αργοψήνονται στα ξύλα, αποκτούν ξεχωριστό άρωμα και μοναδική νοστιμιά, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Το περιβάλλον είναι ζεστό, οικογενειακό, ιδανικό για οικογενειακές ή φιλικές εξόδους, με φαγητό πεντανόστιμο, σε εξαιρετικές τιμές. Το ψητοφαγάδικο λειτουργεί καθημερινά από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και την Κυριακή από το πρωί μέχρι το βράδυ, εξυπηρετώντας τις γαστρονομικές ανάγκες των καλοφαγάδων και το μεσημέρι της Κυριακής, σερβίροντας ακαταμάχητες λιχουδιές.

Παράλληλα το ψητοπωλείο διαθέτει και υπηρεσία delivery για όσους θέλουν να απολαύσουν τις πεντανόστιμες λιχουδιές σε πακέτο, στο σπίτι ή όπου αλλού επιθυμούν, καθημερινά από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ και την Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ.

Το παραδοσιακό ψητοφαγάδικο «Βλάχος» αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς για τους καλοφαγάδες, οι οποίοι απολαμβάνουν καθημερινά, πεντανόστιμα κρεατικά, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, με σπιτική φροντίδα και πολύ προσιτές τιμές.

Ιnfo: Το ψητοφαγάδικο «Βλάχος» βρίσκεται στη διεύθυνση Κασσαβέτη 122 και Εθνικής Αντιστάσεως, στον Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου