ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανό από το ΚΗΦΗ Αγριάς

αφιέρωμα-στον-μουσικοσυνθέτη-γιάννη-286955

Με κοινωφελή στόχο, σε συνεργασία με σειρά φορέων

Αφιέρωμα στον μέγιστο συνθέτη Γιάννη Σπανό διοργανώνει το ΚΗΦΗ Αγριάς για κοινωφελή σκοπό. Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, η υπεύθυνη του ΚΗΦΗ Αγριάς Ρήγα Ασημένια ξεκίνησε πλαίσιο δράσεων για κοινωφελή σκοπό με θέμα ένα υπέροχο μουσικό αφιέρωμα στον μέγιστο συνθέτη Γιάννη Σπανό, που έφυγε από τη ζωή στις 31 Οκτωβρίου 2019.

Ετσι πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς της Αγριάς μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση συμφωνήθηκε να γίνει υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου και των ξενώνων αστέγων της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης λόγω Χριστουγέννων με χορηγίες του κάθε φορέα ξεχωριστά και ανάλογα με τις δυνατότητες που διαθέτει.

Ο χώρος ορίστηκε να είναι το Πορφυρογένειο Ιδρυμα Αγριάς. Η παραχώρηση έγινε και μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη ανέλαβε με μεγάλη χαρά το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα σε μελωδίες και ρυθμούς του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη και πατέρα του νέου κύματος. Το πρόγραμμα θα πλαισιωθεί επίσης από ομιλίες κοινωνικών λειτουργών των δομών της Κιβωτού του Κόσμου και των ξενώνων αστέγων, όπως και αφηγήσεις με κινηματογραφική παρουσίαση.

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ώρες 6:00 – 8:00 το απόγευμα το ΚΗΦΗ Αγριάς διοργανώνει εκδήλωση σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής και απευθύνει κάλεσμα για ευρεία συμμετοχή για να σταλεί το μήνυμα ότι «όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε πολλά με την αγάπη μας».

Το ΚΗΦΗ Αγριάς είναι δομή της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014 -2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση».

Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι εξής φορείς: ΚΑΠΗ Αγριάς, Αναπτυξιακός Σύλλογος Περιοχής Ψυγείων Αγριάς, Γυναικείος Φορέας Κοινωνικής Δράσης Αγριάς, Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αγριάς, Ομιλος Ερευνών Πηλίου Αγριάς και Εθελοντική Παρέμβαση Αγριάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου