Χειροποίητα αριστουργήματα

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-29, 12:59:37
Εξαιρετικές χειροποίητες δημιουργίες με την υπογραφή της οικογένειας Βρεττά
Χειροποίητα αριστουργήματα

Η οικογένεια Βρεττά γιορτάζει 41 χρόνια στο κέντημα με μεγάλη έκθεση στο Παρκ

Συνολικά 41 χρόνια παρουσίας στον χώρο της χειροποίητης δημιουργίας συμπληρώνει η οικογένεια Βρεττά και παρουσιάζει υπέροχα χειροποίητα κεντήματα και παραδοσιακές φορεσιές στο ξενοδοχείο Παρκ στον Βόλο.

Εκπληκτικές χειροποίητες δημιουργίες με διάφορες τεχνικές, κοπανέλι, σταυροβελονιά, μπιμπίλα, κοφτά, συνθέτουν τον πλούτο των προτάσεων, που διατίθενται σε πολύ προσιτές τιμές. Επίσης παρουσιάζονται παραδοσιακές νυφικές φορεσιές από το Τρίκερι, τη Σκόπελο και την Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Η οικογενειακή παράδοση, που ξεκίνησε η Σουλτάνα Βρεττά και μεταλαμπάδευσε στις δύο κόρες της Πελαγία και Ευαγγελία, αποτυπώνεται σε κάθε κέντημα και παραδοσιακή φορεσιά, που διακρίνονται για την υψηλή αισθητική τους.

Δύο γενιές της οικογένειας Βρεττά αποτυπώνουν με μεράκι το ταλέντο τους στο κέντημα, στα αριστουργήματα που παρουσιάζουν. Φέτος η έκθεση στο Παρκ περιλαμβάνει πολύ χαμηλές τιμές και μεγάλες προσφορές, που ξεκινούν από 10 ευρώ.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά σήμερα Παρασκευή 29, αύριο Σάββατο 30 Νοεμβρίου, μεθαύριο Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, με ωράριο λειτουργίας από 9 το πρωί μέχρι 10 το βράδυ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
7
=