ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι «Flying Jazz Trio» στο Filippou Cafe Clasique στον Βόλο

οι-flying-jazz-trio-στο-filippou-cafe-clasique-στον-βόλο-288741

Μουσική βραδιά με τους «Flying Jazz Trio» το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 9.30 το βράδυ στο Filippou Cafe Clasique (Ερμού 53-55) στον Βόλο.

Ο Στέφανος Ανδρεάδης και ο Γιώργος Κοντραφούρης, φίλοι και συνεργάτες εδώ και πολλά χρόνια στο τμήμα Μουσικών σπουδών τζαζ του Ιονίου Παν/μίου, παρουσιάζουν ένα δείγμα της τελευταίας και της νέας δισκογραφίας τους, καθώς επίσης και επιλεγμένα τζαζ στάνταρντς σε groovy διάθεση.

Μαζί με τον ντράμερ Βασίλη Ποδαρά (απόφοιτο του τμήματος Τζαζ του Ιονίου και νυν διδάσκοντα τζαζ ντραμς) έχουν δημιουργήσει ένα τρίο που απογειώνεται σε κάθε του εμφάνιση συμπαρασύροντας μαζί του και το κοινό.

To τρίο μόλις ολοκλήρωσε την ηχογράφηση της νέας του δουλειάς, με κομμάτια του Στέφανου Ανδρεάδη με τον γενικό τίτλο Flying Jazz Trio- “Nostalgia”, η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται τον Οκτώβριο του 2019 από τη δισκογραφική εταιρεία L39.

Η δισκογραφική δουλειά Stefanos Andreadis «Flying Jazz» κυκλοφόρησε το 2013 από την FM records, ενώ το 2017 κυκλοφόρησε η επόμενη με τίτλο: «Flying Jazz – To Eternity» από την Ankh Jazz Records. Στο ξεκίνημα του 2017 επίσης, o Γιώργος Κοντραφούρης κυκλοφόρησε τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Στοιχειώμενα ποιήματα» από την Puzzle musik. Tέλος στα τέλη του 2018, ο Βασίλης Ποδαράς κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Drums to heal society» από την Puzzle musik.
Στέφανος Ανδρεάδης: κιθάρα
Γιώργος Κοντραφούρης: Hammond Organ
Βασίλης Ποδαράς: drums

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου