ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επίκαιρη προβολή στο Cine Doc Βόλου

επίκαιρη-προβολή-στο-cine-doc-βόλου-337333

Το ντοκιμαντέρ του Fredrik Gertten «Push» στο Cine Doc Βόλου, στο «Αχίλλειον»

Το πολυβραβευμένο και εξαιρετικά επίκαιρο ντοκιμαντέρ του Σουηδού σκηνοθέτη Fredrik Gertten «Push» θα προβληθεί από το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Cine Doc Βόλου το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 19.30 στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τους Νικολό Βογιαζίδη κοινωνιολόγο, εξωτερικό διδάσκοντα του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Εύα Ψαθά πολιτικό μηχανικό, πολεοδόμο, ΕΔΙΠ του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους.

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ, φοιτητικό 4 ευρώ. Εισιτήρια για την προβολή είναι διαθέσιμα στο κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων «Εντεκα» που βρίσκεται σε νέα διεύθυνση στο κέντρο της πόλης, εμπορικό κέντρο Nakos Center, επί του στενού της οδού Αλοννήσου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.cinedoc.gr, τη σελίδα του Cine Doc Βόλου στο Facebook – Cine Doc – Greece (Volos) και τον αντίστοιχο λογαριασμό στο Instagram @cinedoc_volos.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου