ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιορτή μανιταριού στη Μακρυράχη

γιορτή-μανιταριού-στη-μακρυράχη-356405

Ο Σύλλογος των Απανταχού Μακρυραχιωτών «Γ. Κανισκέρης» διοργανώνει για 3η χρονιά τη γιορτή μανιταριού και βοτάνων στη Μακρυράχη. Στην πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, που έγινε θεσμός και που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα οι παριστάμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Φώτη Παρασκευαϊδη να εξηγεί τον τρόπο της αποξήρανσης και της συντήρησης των μανιταριών, αλλά και τον Εμμανουήλ Μάνο να δίνει πληροφορίες για τα βότανα. Φυσικά η βραδιά θα κλείσει με ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 10.00 π.μ. το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξόρμηση στο δάσος με στόχο την αναζήτηση γνωστών και άγνωστων ειδών μανιταριών, τα οποία θα ταυτοποιήσουν με τη βοήθεια του Γιώργου Μαντίκα. Κατά την επιστροφή, τους περιμένουν γευστικά μανιταρομαγειρέματα, αλλά και το μεγαλύτερο σπεντζοφάι από τον Φώτη Παρασκευαϊδη.

«Περιμένουμε όλους τους φίλους να είναι μαζί μας, να περάσουμε ένα υπέροχο, γεμάτο Σαββατοκύριακο» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου