ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μελωδική βραδιά στην «Περισπωμένη»

μελωδική-βραδιά-στην-περισπωμένη-370530

O τραγουδοποιός Φώτης Τάμπας εμφανίζεται μεθαύριο Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 22.15 στο καφέ – χώρο εικαστικής έκφρασης «Περισπωμένη» σε ακουστικό πρόγραμμα με κιθάρα και φωνή με δικά του τραγούδια και διασκευές επιλεγμένες από τον ευρύτερο χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Ο Φώτης Τάμπας γεννήθηκε στον Βόλο και μεγάλωσε στη Σούρπη Μαγνησίας. Σε ηλικία 12 χρόνων ξεκίνησε να παίζει ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα. Κατά καιρούς ήταν μέλος αρκετών συγκροτημάτων ως τραγουδιστής και μουσικός δίνοντας συναυλίες σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, παίζοντας σε μουσικές σκηνές, Σταυρός του Νότου, θέατρο Χυτήριο, Ρυθμός Stage, Rodeo club κ.ά.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κρυφή ευχή» σε δικούς του στίχους και μουσική.

Τον Φεβρουάριο του 2016 κυκλοφόρησε από την MLK ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Εικόνες στη σιωπή μου», στον οποίο συμμετείχαν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Πάνος Μουζουράκης.

Στο πλαίσιο της προώθησης του δεύτερου δίσκου του, τον Ιανουάριο του 2017 εμφανίζεται στο Club του Σταυρού του Νότου με καλεσμένους του τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Πάνο Μουζουράκη, όπως επίσης και τον Απρίλιο με καλεσμένο του τον Νίκο Ζιώγαλα.

Το Ιανουάριο του 2018 κυκλοφόρησε από την Cobalt ο δεύτερος δίσκος του Νίκου Σαπουντζάκη με τίτλο «Ο παλμός μου» στον οποίο συμμετέχει ως συνθέτης με το τραγούδι «Μη μου κλαις» σε στίχους Νίκου Σαπουντζάκη. Στον δίσκο υπογράφει στιχουργικά και ο Βασίλης Γιαννόπουλος.

Αυτό τον καιρό βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας καινούργια τραγούδια για την επόμενη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Στο πέρασμα του χρόνου», στην οποία συμμετέχει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου