«Ο εξυπνάκιας» στην Κερασιά

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-21, 16:49:23
«Ο εξυπνάκιας» στην Κερασιά

Θεατρική παράσταση στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου

 

Η δημοφιλής θεατρική παράσταση «Ο εξυπνάκιας» των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη ανεβαίνει την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 20.00 στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κερασιάς από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βόλου «Διαδρομή».

 Πρόκειται για μία αξιόλογη θεατρική παράσταση, που θα χαρίσει γέλιο και την οποία θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στον χώρο.

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βόλου «Διαδρομή», τα μέλη του οποίου επιμελούνται καλλιτεχνικά το έργο που θα παρουσιαστεί.

Πρόκειται για ένα ευρηματικό σενάριο (1966), που παρά τις υποκριτικές υπερβολές και αφέλειες, στις οποίες οδηγούσε ενίοτε τους ηθοποιούς, είναι νευρώδες, με πολύ χιούμορ και έξυπνες ατάκες.

 Η Τζούλια έχει σχέση με τον Μίλτο εδώ και πολλά χρόνια, αλλά την κρατά κρυφή από τον πατέρα της, επειδή ο Μίλτος δεν έχει δουλειά και φοβάται πως ο πατέρας της, Σωκράτης, θα τον απορρίψει.

 Ο Σωκράτης έξαλλος με τους «έξυπνους» υπαλλήλους του, που του προκαλούν διαρκώς προβλήματα, αναζητά έναν «βλάκα» για τη δουλειά του.

 Ο Βασίλης θα του βρει έναν «βλάκα», τον Μίλτο, ο οποίος θα γίνει απαραίτητος στον Σωκράτη.

Ο Μίλτος υποδυόμενος τον αφελή καταφέρνει να βρει δουλειά στην εταιρεία του πατέρα της αγαπημένης του.

Απώτερος στόχος του είναι να κερδίσει την εύνοιά του και να καταφέρει να παντρευτεί την κόρη του. Η συνέχεια επί της σκηνής…

Καλλιτεχνική επιμέλεια σκηνικών Μαρία Τριανταφύλλου. Επιμέλεια αφίσας Βίκυ Δημητρίου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=