ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις με θέατρο και μουσική στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας

εκδηλώσεις-με-θέατρο-και-μουσική-στον-423580

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το θέατρο Αλώνι άρχισε τον κύκλο των πολιτιστικών δράσεων και το πρόγραμμα συνεχίζεται ως εξής:

Στις 3 Αυγούστου, 8.30 μ.μ., προγραμματίζονται οι «Τρωάδες του Ευριπίδη». Πρόκειται για το 5ο σεμινάριο αρχαίου δράματος με τη Λυδία Κονιόρδου. Διαμένοντας στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας για δύο εβδομάδες, ηθοποιοί και σπουδαστές θα εργαστούν πάνω στο αρχαίο δράμα με θέμα τις Τρωάδες και θα παρουσιάσουν το έργο τους στο κοινό για μία παράσταση. Πρόλογος από τον θεατρολόγο Βάλτερ Πούχνερ.

Στις 10 Αυγούστου, 9 μ.μ., διοργανώνεται συναυλία με τους Χειμερινούς Κολυμβητές, τους οποίους απαρτίζουν οι Aργύρης Μπακιρτζής φωνή, Κώστας Βόμβολος ακορντεόν, Κώστας Σιδέρης τζουράς, φωνή, Μπάμπης Παπαδόπουλος κιθάρα, Χάρης Παπαδόπουλος μπουζούκι.

Στις 16 και 17 Αυγούστου, 9 μ.μ., πραγματοποιείται «Piano στο Αλώνι», διήμερο με τέσσερις νέους διεθνώς βραβευμένους σολίστ πιάνου, σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης πιανίστα και παιδαγωγό Αγάθη Λεϊμονή.

Στις 21 Αυγούστου, 9 μ.μ., σειρά έχουν «Τα δεκανίκια ή πώς ξέμαθα να περπατώ». Μετά από τη θερμή ανταπόκριση κοινού και κριτικών, η ομάδα Art Vouveau παρουσιάζει για 3η χρονιά την απολαυστική θεατρική παράσταση με κωμικές καταστάσεις για πολλαπλές αναγνώσεις.

Στις 25 Αυγούστου, 9 μ.μ., διοργανώνεται συναυλία με τους Νότη Μαυρουδή και Γιώργο Τοσικιάν κιθάρες, Μαρία Θωίδου φωνή, σε συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου