ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι Masters ξανά στο προσκήνιο

οι-masters-ξανά-στο-προσκήνιο-435332

Το θρυλικό συγκρότημα δίνει συναυλία 50 χρόνια μετά στο Θερινό Θέατρο Βόλου

Οι Masters, η θρυλική παρέα μουσικών που για χρόνια κυρίευσαν τις καρδιές Βολιωτών, επιστρέφουν με τους φίλους τους παλιούς, αλλά και νέους για ένα βράδυ όλο τραγούδια και αναμνήσεις από την εποχή των νεανικών χρόνων μεθαύριο Κυριακή 21 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Πολλά χρόνια μετά ένα σπάνιο αντάμωμα από νότες και χαμόγελα.

Οι Masters ξεκίνησαν τη δεκαετία του ‘70. Ηταν παιδιά γέννημα θρέμμα του Βόλου. Στα νεανικά χρόνια της εφηβείας ακολούθησαν την έμπνευσή τους, με ταλέντο και όνειρα για καλή μουσική, που είχε την αγάπη και την αναγνώριση από όλους τους συμπολίτες.

Με μια πορεία χρόνων σε τοπικά κέντρα, που απέκτησαν φανατικούς θαυμαστές και στενούς φίλους, εξελίχθηκαν και συνέχισαν την επαγγελματική τους πορεία εκτός των ορίων της πόλης, άλλοι στο εξωτερικό και άλλοι στην Αθήνα. Η σκέψη της επανένωσης, χρόνια τώρα ενεργή, επιτέλους πραγματοποιείται μεθαύριο Κυριακή 21 Ιουλίου.

Οι Masters στη σημερινή τους σύνθεση είναι οι Γιώργος Λυμπεράκης, Judy Lyberaci, Παύλος Ζαχόπουλος, Φώτης Αρσενόπουλος, Δημήτρης Πετρής και ο νεαρός Χρήστος Κατσαούνης.

Ωρα προσέλευσης από τις 8 μ.μ., έναρξη στις 9 μ.μ. Η τιμή εισιτηρίων είναι 7 ευρώ και προπώληση πραγματοποιείται στα κάτωθι σημεία: Intris δίσκοι Τοπάλη με Σωκράτους, Κεχαΐδης 28ης Οκτωβρίου με Δον Δαλεζίου, Viva.gr. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6934154283.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου