ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Οι γαμπροί της Ευτυχίας» στον Βόλο

οι-γαμπροί-της-ευτυχίας-στον-βόλο-441870

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Θερινό Θέατρο Βόλου

Δημοφιλής στο κοινό «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», η διαχρονική κωμωδία του Νίκου Τσιφόρου και του Πολύβιου Βασιλειάδη, που ανεβαίνει την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στο Θερινό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Οι πρώτοι μεταπολεμικοί συγγραφείς της ελληνικής κωμωδίας ήταν όλοι παιδιά του πολέμου. Αγαπούσαν με πάθος τη ζωή. Το θέατρο ήρθε και ακούμπησε αργότερα σαν μεγάλη παρηγοριά.

Το έργο τους μας ακολουθεί μέχρι σήμερα σε πείσμα της εποχής μας, που ντρέπεται για το παρελθόν της, γιατί πολύ απλά δεν το γνωρίζει.

Η ελληνική φαρσοκωμωδία δοξάστηκε και θα μας αποκαλύπτει πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μας, που παραφυλά κρυφογελώντας για να τρομάξει την περιβόητη στις μέρες μας «σοβαρότητά» μας.

«Οι γαμπροί της Ευτυχίας» είναι ένα στοίχημα κοινού ρυθμού ηθοποιών και θεατών. Το μεγάλο και πηγαίο γέλιο είναι ο στόχος. Η προϋπόθεση είναι η χαρά των ανθρώπων της σκηνής.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, μουσική και τραγούδια Φοίβου Δεληβοριά, σκηνικά Μαίρης Τσαγκάρη, κοστούμια Νικόλ Παναγιώτου, χορογραφίες Σοφίας Καλπενίδου, φωτισμούς Χρήστου Τζιόγκα, με βοηθό σκηνοθέτη την Ντένια Στασινοπούλου. Παραγωγή θεατρικές επιχειρήσεις Τάγαρη.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου, Παναγιώτης Κατσώλης, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου.

Τιμές εισιτηρίων 20 ευρώ κανονικό και 15 ευρώ φοιτητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ και παιδικό από 6 έως 12 ετών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου