ΕΞΟΔΟΣ

Καλοκαίρι στον ρυθμό της σάλσα στην Αγριά!

καλοκαίρι-στον-ρυθμό-της-σάλσα-στην-αγ-473046

Βραδινά και pool parties 4 – 7 Ιουλίου στην Αγριά!

Ατελείωτος χορός μέχρι το πρωί περιμένει όλους όσοι επισκεφθούν το χορευτικό φεστιβάλ «10ο Greek Salsa Boοtcamp» στο ξενοδοχείο Valis Resort & Spa 5*, στην Αγριά Βόλου 4 – 7 Ιουλίου. Μαθήματα χορού (salsa, merengue, bachata, kizomba dancehall, afrobeats κ.λπ.), βραδινά parties, pool parties και πολλές άλλες εκπλήξεις θα ζήσουν οι 1.000 και πλέον συμμετέχοντες καλλιτέχνες, djs και χορευτές από όλα τα μέρη του κόσμου.

Το φεστιβάλ διεξάγεται για δέκατη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια τοποθεσία και δικαιωματικά κατέχει τη θέση ενός από τα μεγαλύτερα χορευτικά events της χώρας. Φέτος το φεστιβάλ είναι επετειακό, καθώς «κλείνει» τα 10 του χρόνια και για το λόγο αυτό θα συνοδεύεται από πολλές εκπλήξεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου η μουσική μπαίνει στο τέρμα σε όλους τους χώρους του Valis Resort & Spa και οι συμμετέχοντες καλούνται να αποφασίσουν σε ποια από τις πέντε αίθουσες χορού θα παρακολουθήσουν το workshop της επιλογής τους.

Η έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει την Πέμπτη 4/7 το βράδυ στις 21:00, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου, όπου θα πραγματοποιηθεί το 2nd Edition KIZZOPEN International Kizomba Championship. Το νικητήριο χορευτικό ζευγάρι θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των € 150 και θα συμμετέχει με show slot στο Roma Kizomba Festival στη Ρώμη τον προσεχή Οκτώβριο. Τα ζευγάρια που θα κατακτήσουν τη δεύτερη και τρίτη θέση θα κερδίσουν full passes για το I Love Kizomba Sensual Festival και το Nossa Kizomba Amsterdam Festival αντίστοιχα που πραγματοποιούνται στην Ολλανδία. O χορός Kizomba έχει τις ρίζες του στην Αγκόλα και συνδυάζει ρομαντισμό με αφρικάνικο ρυθμό.

Θα ακολουθήσει beachwear επίδειξη μόδας, όπου οι η εταιρεία Black River θα παρουσιάσει τη συλλογή της για το 2019-2020. Oταν πέσει η αυλαία του catwalk, θα ακολουθήσει party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τόσο με international Djs όσο και με live performance από την φοβερή Κουβανέζα Rosanna Mailan Sevila!

Με οικοδεσπότες τον λαμπερό Moe Flex από το Λονδίνο και τον δικό μας MC Τάσο Χριστοφιλόπουλο, η διοργάνωση του φεστιβάλ την Παρασκευή 5/7 και ώρα 21:00 καλωσορίζει τους θεατές σε ένα φαντασμαγορικό show από χορευτικά ζευγάρια που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό καθώς και σε διαγωνισμό Rueda de Casino με τους νικητές να κερδίζουν το χρηματικό έπαθλο των € 700. Ενώ το Σάββατο 6/7 και ώρα 21:00 το φεστιβάλ φτάνει στο απόγειο του με φαντασμαγορικές στολές, δροσιστικά cocktails και διάθεση στο maximum.

Η τιμή εισόδου στα βραδινά shows είναι € 12.

Την Κυριακή 7/7 το φεστιβάλ γίνεται wet και μεταφέρεται σε ένα ολοήμερο pool party στην πισίνα. Τα social media πλημμυρίζουν από φωτογραφίες διασκέδασης και ασυγκράτητου στιλ από ηλιοκαμένα κορμιά που είναι έτοιμα να χορέψουν στους ρυθμούς των international Djs ενώ οι εκδηλώσεις τελειώνουν την Κυριακή το βράδυ με shows και το τελευταίο party που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο ξενοδοχείο με τους Loca Latina Live Band! Τιμή εισόδου € 10.

Τη φετινή χρονιά, καθώς το φεστιβάλ γιορτάζει τα 10 χρόνια διεξαγωγής του, διοργανώνει ένα «Κυνήγι Θησαυρού» για τους αποκαλούμενους Salsherlocks με τους 10 πρώτους νικητές να κερδίζουν 10 full passes για το 11th Greek Salsa Bootcamp 2020.

Κάθε χρόνο το Greek Salsa Bootcamp μεγαλώνει και φιλοξενεί χορευτές από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό που έρχονται να συνδυάσουν χορό, διασκέδαση και διακοπές – καθώς παρατείνουν τη διαμονή τους προκειμένου να επισκεφθούν και άλλες περιοχές του Πηλίου – δημιουργώντας γνωριμίες με άλλα άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Την πόλη μας επισκέπτονται πάνω από 1000 συμμετέχοντες για αυτό το σκοπό και γεμίζουν με την διαμονή τους πολλά ξενοδοχεία τόσο στο Βόλο όσο και στην Αγριά.

Και τις τέσσερις μέρες, οι 14 προσκεκλημένοι Djs – οι καλύτεροι του είδους – από Ελλάδα και εξωτερικό θα κάνουν ασταμάτητα Dj Sets 24 ώρες το 24ωρο σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου απογειώνοντας τους χορευτές με τις μουσικές τους επιλογές.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοργάνωση στέλνοντας email στο [email protected]

Η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στηρίζει το φεστιβάλ χορού από το ξεκίνημά του ως χορηγός επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου