ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βραδιά γιορτής και αλληλεγγύης στη Νέα Ιωνία

βραδιά-γιορτής-και-αλληλεγγύης-στη-νέ-482528

Διοργανώνεται μεθαύριο στο προαύλιο των 3ου και 9ου Δημοτικών Νέας Ιωνίας

Μέσα στις δίπλες του χορού και της παράδοσης τα ακούσματα πραγματοποιείται η 2η μουσικοχορευτική βραδιά γιορτής και αλληλεγγύης μεθαύριο Σάββατο 8 Ιουνίου στις 19.30 στον προαύλειο χώρο των 3ου και 9ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ιωνίας.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας, τον πολιτιστικό φορέα «Μαγνήτων Κιβωτός», τον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας και Ιωάννου Δαμασκηνού και τον Σύλλογο Γονέων των 3ου και 9ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ιωνίας.

Την εκδήλωση θα ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους οι Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου, Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών «Το Εγγλεζονήσι», Ενωση Ποντίων Ν. Μαγνησίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακών, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου, Κρητική Αδελφότητα «Το Αρκάδι», Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων, 3ο και 9ο Δημοτικά Σχολεία Νέας Ιωνίας.

Μετά την παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τετραμελή ορχήστρα που απαρτίζουν οι Βαγγέλης Μπαντελάς κλαρίνο, Γιάννης Σεμσίρι ακορντεόν, Αποστόλης Κανδήλας νταούλι και Φανή Μπαρμπή τραγούδι.

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και κατά τη διάρκειά της θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν τραπέζια και καρέκλες, καθώς και καντίνα για φαγητό, ποτό, αναψυκτικό. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Χορηγός επικοινωνίας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου