ΕΞΟΔΟΣ

Εργο της Ανχέλικα Λίντελλ παρουσιάζεται στο Βόλο

εργο-της-ανχέλικα-λίντελλ-παρουσιάζε-549323

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το θεατρόφιλο κοινό του Βόλου θα παρακολουθήσει την παράσταση του έργου «Το σπίτι της βίας» της Ισπανίδας συγγραφέως Ανχέλικα Λίντελλ. Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2009 στην Ισπανία. Το 2010 γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο διεθνές φεστιβάλ θεάτρου της Αβινιόν στη Γαλλία. Από τότε έχει ανεβεί σε πολλές χώρες του κόσμου. Το έργο και η παράσταση βραβεύτηκαν με το Εθνικό Βραβείο Θεατρικής Λογοτεχνίας της Ισπανίας το 2011 και με τον Αργυρό Λέοντα στο φεστιβάλ της Βενετίας το 2013.

Στην παράσταση, που θα παρουσιαστεί στον Βόλο, τη μετάφραση και τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Γιάννης Φαρμακίδης.

Στη διαμόρφωση της σκηνοθεσίας συμμετείχε η Ελενα Κυριάκου.

Παίζουν η Ελενα Κυριάκου και η Αναστασία Ντούνη.

Στην παράσταση συμμετέχει με την ιατρική της ιδιότητα η μικροβιολόγος Ανθή Ζουρνατζή – Κυριακοπούλου, την οποία οι συντελεστές της παράστασης ευχαριστούν θερμά.

Το ίδιο θερμές ευχαριστίες απευθύνονται προς τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας.

Η παράσταση θα ανέβει από αύριο Δευτέρα 15 έως Πέμπτη 18 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου, στις 9.30 το βράδυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προσοχή, η παράσταση δεν είναι κατάλληλη για μικρά παιδιά.

Η αίθουσα εκδηλώσεων βρίσκεται στο λευκό κτίριο πίσω από το αντιαεροπορικό καταφύγιο στον δεύτερο όροφο. Για να φτάσουν οι θεατές στο κτίριο και την αίθουσα θα έρθουν στον σταθμό και αντί να μπουν στο γραφείο έκδοσης εισιτηρίων, θα προχωρήσουν, με το δεξί τους χέρι, γύρω στα πενήντα μέτρα.

Θα βρεθούν μπροστά σε ένα λευκό κτίριο, σύγχρονης αρχιτεκτονικής, σε αντίθεση με το κίτρινο χρώμα του κτιρίου του σταθμού, προπολεμικής αρχιτεκτονικής. Θα μπουν από την είσοδο του λευκού κτιρίου και θα ανεβούν τις σκάλες. Θα υπάρχουν πινακίδες που θα οδηγούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου