ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στον Βόλο

συναυλία-του-αλκίνοου-ιωαννίδη-στον-β-562394

Αύριο Σάββατο με ένα μοναδικό σόλο πρόγραμμα στο Lab Art

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει στο Lab Art αύριο Σάββατο 6 Απριλίου με ένα μοναδικό σόλο πρόγραμμα. Μόνος επί σκηνής αυτή τη φορά, παίζει και τραγουδά τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει από πόλη σε πόλη και φέρνει αισθήσεις, αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν σε όλους μας.

Ενα πρόγραμμα ακρόασης, αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, τη μαγεία της συνύπαρξης, τη μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Το Lab Αrt βρίσκεται στον Βόλο, Ζάχου και Βότση στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Ωρα προσέλευσης 21.00 και έναρξης 22.00.

Προπώληση 11 ευρώ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων θεάματος που δεν συμπεριλαμβάνουν ποτό και 13 ευρώ. Η τιμή γενικής εισόδου είναι 15 ευρώ.

Σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη και Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4, Παλαιά, Βόλος), My Market, στα καταστήματα WIND πανελλαδικά και στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο. Πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλέφωνο 242140 3454 κατά τις ώρες 10.00 – 21.30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου