Συναυλία του Ειδικού σχολείου και της Μικτής Χορωδίας Αγριάς

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-28, 19:50:51
Συναυλία του Ειδικού σχολείου και της Μικτής Χορωδίας Αγριάς

Το Ειδικό Σχολείου Αγριάς σε συνεργασία με τη Μικτή Χορωδία Αγριάς, διοργανώνουν συναυλία στις 7 Απριλίου 2019, ώρα 7.30μ.μ στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς.

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς, ιδρύθηκε και λειτούργησε αρχικά ως διθέσιο το σχολικό έτος 2000-2001. Το 2009 ιδρύθηκε και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Αγριάς. Φιλοξενούνται σε ένα από τα  κτήρια της πρώην Παιδόπολης Αγριάς, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των μαθητών με αναπηρία.

Με συντονισμένες προσπάθειες του διδακτικού προσωπικού και την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση των γονέων και του Δήμου Αγριάς στην αρχή και νυν Δήμου Βόλου, το σχολείο εξοπλίστηκε και οργανώθηκε, έτσι ώστε με ποικίλες  δραστηριότητες που οργανώνει, να προσφέρει στους μαθητές βιώματα και εμπειρίες, που θα  τους βοηθήσουν όσον το δυνατόν περισσότερο, να αντιμετωπίσουν τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί η αναπηρία τους με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Το σχολείο πλαισιώνεται, πέρα από τους δασκάλους και νηπιαγωγούς, με ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό (κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγο, μουσικούς, φυσιοθεραπευτή, λογοθεραπευτή, γυμναστή, νοσηλεύτρια,  βοηθητικό προσωπικό).

Δεδομένου ότι οι ανάγκες ενός Ειδικού σχολείου δεν σταματούν και δεν ικανοποιούνται ποτέ, σε συνεργασία με τη Μικτή Χορωδία Αγριάς, διοργανώνεται η συναυλία της 7ης Απριλίου 2019.

Τιμή εισόδου: 3 ευρώ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=