ΕΞΟΔΟΣ

«Λευκές σελίδες» στην Παλιά Ηλεκτρική

λευκές-σελίδες-στην-παλιά-ηλεκτρικ-577031

Ο Βολιώτης Γιάννης Τσούκας μετά από τρία χρόνια επιστρέφει στο Βόλο με τις «Λευκές σελίδες» του Βαγγέλη Δουκουτσέλη.

Μια ανατρεπτική κωμωδία με τους Ντόρα Αυλωνίτου, Γιάννη Τσούκα, αλλά και τη φωνή του Χάρη Ρώμα. Η παράσταση θα ανέβει την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 21.00 στο θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής. Γέλιο και δάκρυ, χιούμορ και συγκίνηση εναλλάσσονται με μια άψογη αρμονία στην παράσταση «Λευκές σελίδες».

Το κείμενο του Βαγγέλη Δουκουτσέλη είναι ισορροπημένο και βάζει το κοινό σε μια λυτρωτική διάθεση. Ευαισθησία, αποφασιστικότητα, αγωνία. Ολα τα συναισθήματα «ντυμένα» με εξαιρετικές μουσικές επιλογές.

Το ενδιαφέρον του κοινού παραμένει αμείωτο και τα 70 λεπτά που διαρκεί η παράσταση. Η Ντόρα Αυλωνίτου και ο Γιάννης Τσούκας, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία, δίνουν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό. Μια γυναίκα και ένας άντρας, ένας άντρας που μεταμορφώνεται… Δυο γυναίκες επί σκηνής αναμετρώνται, αυτοσαρκάζονται, λύνουν μυστήρια!

Η Ελένη Μαστέλου ανακαλύπτει στο γραφείο του νεκρού συζύγου της μια ερωτική αλληλογραφία. «Λέλα», το όνομα που υπογράφει το κάθε γράμμα. Το αποτέλεσμα της αναζήτησης της γυναίκας αυτής φέρνει την Ελένη αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη! Ποια είναι πραγματικά η Λέλα και τι ρόλο έπαιξε στη ζωή του Αλέξανδρου; Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα τελικά για τον καθέναν από μας; Μπορούμε να αντέξουμε την αλήθεια;

Μέσα από την κωμική προσέγγιση μιας τραγικής ιστορίας οι δύο ήρωες παρουσιάζουν ο καθένας τη δική του εκδοχή οδηγώντας μας στην ανατροπή και το αληθινό μήνυμα… Μια κωμωδία με συγκίνηση και ένα δράμα με πολύ γέλιο.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 8 ευρώ, μειωμένο – προπώληση και 10 ευρώ ταμείο.

Σημεία προπώλησης ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://goo.gl/8FtJSX, τηλεφωνικά στο 11876, στο Seven Spots, στα καταστήματα WIND πανελλαδικά και στον Βόλο Δημητριάδος 84, Ερμού 174.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου