ΕΞΟΔΟΣ

Θρύλοι από τη Βρετανία στον Βόλο

θρύλοι-από-τη-βρετανία-στον-βόλο-578276

Οι «Stereo Mcs» έρχονται αύριο Κυριακή στο Βόλο

Το μεγαλύτερο πάρτι της σεζόν διοργανώνεται αύριο Κυριακή 24 Μαρτίου στο Lab Art στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, με πρωταγωνιστές τους θρυλικούς «Stereo Mcs» dj soundsystem από τη Βρετανία, οι οποίοι έρχονται στον Βόλο.

Οι Madorasindahouse σε συνεργασία με το Republic bar & το Room 909 παρουσιάζουν τους «Stereo Mcs» για ένα μοναδικό dj set.

Για ένα μοναδικό dj set με αυθεντικό techno electro ήχο αύριο το βράδυ οι Rob Birch και Nick Hallam θα ανέβουν στο booth του Lab Art και θα συνδεθούν με το μυαλό, την καρδιά και το σώμα όλων μας σε ένα ανεπανάληπτο dj set.

Οι «Stereo Mcs» θεωρούνται ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα που έβγαλε ποτέ η ηλεκτρονική μουσική. Το πρώτο βρετανικό γκρουπ που κατάφερε να κερδίσει 2 βραβεία στα British Awards και να πουλήσει εκατομμύρια δίσκους με το «Connected», το πρώτο βρετανικό single που έφτασε ποτέ στην κορυφή σε αμερικανικό chart στα 90’s. Η επιρροή τους στην ηλεκτρονική σκηνή είναι αποφασιστική μέσα από τις πρώιμες acid house και trip hop αναφορές.

Κι όμως δεν επαναπαύονται ποτέ στο παρελθόν. Με τη δική τους βρόμικη funk με βαριά μπάσα και τα χαρακτηριστικά φωνητικά του Rob Birtch κάθε φορά το αποτέλεσμα της δουλειάς τους είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Warm up sets Mr. Tzi aka Κωνσταντίνος Γεωργατζάς, Αtsou (Madorasindahouse ), Alluna (Republic resident Dj), Franqy (Room 909).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 10 μ.μ.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 8 ευρώ για περιορισμένο αριθμό, 10 ευρώ γενική είσοδος- ταμείο.

Σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, στα καταστήματα Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Republic bar (Κουμουνδούρου 5, μεταξύ Ιάσονος και Δημητριάδος), My Market και στα καταστήματα WIND πανελλαδικά και στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο.

Πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλέφωνο 242140 3454 από τις 10.00 -21.30.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται με χορηγία εστίασης από το εστιατόριο μεζεδοπωλείο «Σβόλος» στην οδό Τάκη Οικονομάκη 68. Χορηγός επικοινωνίας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου