ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνέχεια των προβολών από το CineDoc Kids Βόλου

συνέχεια-των-προβολών-από-το-cinedoc-kids-βόλου-581265

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, ώρα 11.30, στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου CineDoc Kids και σε συνδιοργάνωση με την Δ/νση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, θα προβληθεί για παιδιά και γονείς η ταινία « Η Αόρατη Sue».

Μετά από ένα ατύχημα στο εργαστήριο της μητέρας της, η 12χρονη Sue αποκτά την ικανότητα να γίνεται αόρατη. Λίγο αργότερα, όμως η μητέρα της απαγάγεται κι έτσι αποφασίζει να αναλάβει η ίδια δράση, παρέα με τους νέους ιδιαίτερους φίλους της.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Η διαφορετικότητα στο σχολείο» με την κα Βίκυ Δημουλά, Ψυχοθεραπεύτρια–Οικογενειακή Θεραπεύτρια.

Η ταινία είναι στα γερμανικά και θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους. Κατάλληλη για παιδιά άνω των 9 ετών. Διάρκεια: 90 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ/ Παιδικό, Φοιτητικό και ΑμεΑ: 4 ευρώ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών, εισιτήρια αριθμημένων θέσεων πωλούνται στο κατάστημα «Έντεκα» (Γκλαβάνη 86- Τ. Οικονομάκη), Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες καταστημάτων, και στο ταμείο του «Αχίλλειον» την ημέρα της προβολής, από τις 11.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου