Ερχονται οι «Spiral Trio» στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-13, 12:12:58
Ερχονται οι «Spiral Trio» στον Βόλο

Οι «Spiral Trio» επισκέπτονται τον Βόλο για μία συναυλία στο «Filippou Cafe Classique» μεθαύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 9.30 μ.μ.

Οι τρεις μουσικοί συναντήθηκαν το 2012 και από την πρώτη στιγμή φάνηκε η έντονη χημεία μεταξύ τους, η οποία αναπτύχθηκε ιδιαίτερα με τις ζωντανές εμφανίσεις τους σε χώρους της Αθήνας και σε φεστιβάλ τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό. Το 2015 το «Spiral Trio» βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο στον 1ο ελληνικό διαγωνισμό τζαζ, τον Apollon Jazz Competition Greece. Το 2017 κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος τους «Spiral Trio» από την ANKh Music, ο οποίος συνοδεύτηκε από περιοδεία στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το τρίο απαρτίζουν οι Σπύρος Μάνεσης πιάνο, συνθέσεις, Αρίωνας Γυφτάκης κοντραμπάσο, συνθέσεις, Αναστάσης Γούλιαρης τύμπανα, συνθέσεις.

Το τρίο συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα ελληνικά jazz pianotrio. Είναι ένα μοντέρνο τρίο με πολλές επιρροές από τους μεγάλους του είδους και με σαφείς αναφορές στην παράδοση του jazz playing. Το διαρκές interplay μαζί με το υψηλό επίπεδο των μουσικών και αυτοσχεδιαστικών τους ικανοτήτων φέρνει στο μουσικό αποτέλεσμα έντονα τα στοιχεία της έκπληξης, της ποικιλίας στη δημιουργία των μουσικών εικόνων και της φαντασίας στην αφήγηση.

Το «Filippou Cafe Classique» βρίσκεται στη διεύθυνση Ερμού 53 - 55 στον Βόλο και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421039283. Τιμή εισόδου 7 ευρώ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=