ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εξυπνες θεατρικές ατάκες

εξυπνες-θεατρικές-ατάκες-619461

Ολοκληρώνονται οι παραστάσεις της παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου «Δυόμισι φόνοι κι ένα μπουλντόγκ»

Ολοκληρώνονται οι παραστάσεις της νέας παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου «Δυόμισι φόνοι κι ένα μπουλντόγκ» σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Γαλάτη, που εντυπωσίασε το βολιώτικο κοινό, στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας. Οι τελευταίες παραστάσεις θα δίνονται μέχρι τέλος Φεβρουαρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.15 και κάθε Κυριακή στις 20.00.

Οσοι δεν είχαν ώς τώρα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εξαιρετική αυτή παράσταση προλαβαίνουν να το κάνουν τις επόμενες μέρες.

Το έργο των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου είναι μια έξοχη διασκευή, βασισμένη στο έργο του Ευγένιου Λαμπίς «Η υπόθεση της οδού Λουρσίν». Δύο φιλικά ζευγάρια, μια υπηρέτρια, ένας υπαστυνόμος, ο αρχηγός της Αστυνομίας, ένα γαλλικό μπουλντόγκ, ο φόνος μιας χορεύτριας, η κακόφημη συνοικία της οδού Λουρσίν στο Παρίσι και μια σπάνια ασθένεια η «κολάψους αναγραμμάτικους» μπλέκουν τους πάντες σε ένα δαιμονικό γαϊτανάκι συνεχών, απρόβλεπτων, ξεκαρδιστικών παρεξηγήσεων.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου Γρηγόρη Γαλάτη, η σκηνογραφία στον Αλέξανδρο Ψυχούλη, η μουσική επιμέλεια στον Τόλη Κόκκινο και τα κοστούμια στην Ασπασία Μπότα. Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης Νιόβη Κωστοπούλου, Απόστολος Τσιρώνης, Βιβή Νικοπούλου, Γιάννης Κοτσαρίνης, Σύνθια Μπατσή, Γρηγόρης Γαλάτης, Βλάσσης Ζώτης.

Η παράσταση δεν ενδείκνυται για παιδιά.

Πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων στον «Δίαυλο» Σκενδεράνη 11, τηλ. 2421033692 και στο ταμείο του θεάτρου τηλ. 2421027441.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου