ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα «Λάχανα και Χάχανα» στον Βόλο

τα-λάχανα-και-χάχανα-στον-βόλο-621615

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει για πρώτη φορά στον Βόλο το πρωτότυπο μιούζικαλ του Τάσου Ιωαννίδη «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου για δυο παραστάσεις στις 11.30 το πρωί και στις 18.00 το απόγευμα.

Ενα σύγχρονο μιούζικαλ για παιδιά, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, με εξαιρετικούς συντελεστές, γνωστούς ηθοποιούς, βιντεοπροβολές, με ευφάνταστα σκηνικά, με πολύχρωμα κοστούμια για λαχανοξωτικά, παπαγάλους, ιπποπόταμους, πεταλούδες, νεράιδες, σε περιπλανήσεις με βαρκούλες, τρενάκια, πατίνια, στον ρυθμό και τη μαγεία των τραγουδιών «Λάχανα και Χάχανα», επανέρχεται στις θεατρικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα και «ταξιδεύει» στο εξωτερικό στους απανταχού Ελληνες.

Πρωταγωνιστούν Βασίλης Ζώης, Φαίη Ψωμαδάκη, Αννα Βασιλείου, Αλέξανδρος Σαριπανίδης, Ειρήνη Ιερωνυμάκη, Μιχάλης Τριπόδης και ο Χρήστος Τριπόδης. Τη μουσική και το κείμενο υπογράφει ο Τάσος Ιωαννίδης και τη σκηνοθεσία οι Χρήστος Τριπόδης και Τάσος Ιωαννίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου