ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχεται ο Γιώργος Περού

ερχεται-ο-γιώργος-περού-623617

Ο γνωστός καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στην «Περισπωμένη»

Ξεχωριστή μουσική βραδιά με τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο διοργανώνεται το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Περού, ο οποίος κάνει μια στάση στην «Περισπωμένη» για να παρουσιάσει τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο από την ελληνική παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το ελαφρό έως σήμερα.

Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Σογιούλ θα μπλέκουν θεματικά με τραγούδια των Τσιτσάνη, Ακη Πάνου, αλλά και με των Μίκη Θεοδωράκη, Δήμου Μούτση, Beatles και Leonard Cohen.

Δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα ξετυλίγει το «κουβάρι» των τραγουδιών δίνοντας έμφαση και σημασία στη βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού, ώστε να φτάνει στα χείλη και τις καρδιές των ανθρώπων και να τραγουδούν όλοι σαν μια παρέα.

Ο Γιώργος Περού είναι νέος τραγουδοποιός και συνθέτης. Εχει κυκλοφορήσει ένα album με δικά του τραγούδια με τίτλο «Δύο κόσμοι» και έχει γράψει μουσική και τραγούδια για διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Υπογράφει επίσης δύο διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός το «Απόψε φίλα με» του Μανώλη Χιώτη και το «Χθες το βράδυ» του Κώστα Γιαννίδη.

Η μουσική βραδιά αρχίζει στις 22.00 και η διεύθυνση της «Περισπωμένης» είναι Πλαστήρα Νικολάου 4 στον Βόλο και τα τηλέφωνα για πληροφορίες – κρατήσεις 24210 24133 και 6932304051.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου