ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Νίκος Σαπουντζάκης στην «Περισπωμένη»

ο-νίκος-σαπουντζάκης-στην-περισπωμέ-636017

Ο Νίκος Σαπουντζάκης θα εμφανιστεί σήμερα Παρασκευή 1 και αύριο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στην «Περισπωμένη» λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ με την κιθάρα του σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια δικά του, αλλά και αγαπημένων του συνθετών του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού.

Ο Νίκος Σαπουντζάκης έγινε ευρέως γνωστός μετά τη συμμετοχή του και την πορεία του στο τάλεντ σόου «Greek Idol», που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς με την αισθαντική φωνή και την απλή, αλλά ουσιαστική άποψή του για το σύγχρονο ελληνικό έντεχνο τραγούδι. Σύντομα του γίνεται πρόταση από δισκογραφική για την ηχογράφηση του πρώτου προσωπικού του δίσκου με τίτλο «Στον παράδεισο μια βόλτα» με συμμετοχή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με τον οποίο μοιράζονται το ομότιτλο τραγούδι.

Στο μεταξύ, δέχτηκε νέες προτάσεις για συμμετοχές σε δίσκους καταξιωμένων τραγουδιστών, όπως ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Νότης Σφακιανάκης κ.ά., για τους οποίους γράφει τραγούδια με μεγάλη ραδιοφωνική απήχηση, ενώ η δεύτερη προσωπική δουλειά του με τίτλο «Ο παλμός μου» κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2018 και του χάρισε και πάλι ραδιοφωνική παρουσία και πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου