ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχεται ο Παύλος Παυλίδης

ερχεται-ο-παύλος-παυλίδης-637694

Ανεβαίνει στη σκηνή του Lab Αrt με τους B – movies

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B – movies επιστρέφουν στο Lab Αrt, δίνοντας το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού με live party που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ.

Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζουν τον νέο τους δίσκο και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε live κάποια κομμάτια που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, αλλά και τραγούδια που έχουν ήδη γίνει γνωστά από το καινούργιο τους υλικό.

Οι B – movies είναι οι Τόλης Δεληγιάννης μπάσο, Ορέστης Μπενέκας πλήκτρα, loops, Δημήτρης Οικονόμου τύμπανα, Αλέκος Βουλγαράκης ηλεκτρική κιθάρα και Χρήστος Λαϊνάς ηλεκτρική κιθάρα, synths.

Το Lab Αrt βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ζάχου και Βότση στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση είναι 10 ευρώ (περιορισμένα 100 εισιτήρια) και η τιμή της γενικής εισόδου 12 ευρώ.

Σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και στα καταστήματα Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4, Παλαιά, Βόλος), στο My Market και στα καταστήματα WIND πανελλαδικά και στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο.

Πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλέφωνο 242140 3454 κατά τις ώρες 10.00 – 21.30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου