Μεταφέρονται οι παραστάσεις του PSY.T.ΨΙΤ, λόγω κακοκαιρίας

Τελευταία ενημέρωση: 2019-01-04, 18:49:28
Μεταφέρονται οι παραστάσεις του PSY.T.ΨΙΤ, λόγω κακοκαιρίας

Μεταφέρονται οι τρεις παραστάσεις χιούμορ του PSY.T.ΨΙΤ, από τους ΔραΠαίκτες Βόλου λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την πόλη του Βόλου.

Οι παραστάσεις μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 10, Παρασκευή 11 Γενάρη στις 9.15 μμ και την Κυριακή 13 Γενάρη απογευματινή στις 6 μ.μ., ενώ δε θα δοθεί παράσταση το Σάββατο, καθώς θα προβάλλεται Όπερα.

Χώρος διεξαγωγής παραμένει ο ίδιος, δηλ. η αίθουσα ισογείου στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειο Βόλου.

Η παράσταση

Τι κάνουν τέσσερις psyχωτικοί στην αίθουσα αναμονής του psyχολόγου τους όταν εκείνος λείπει; Και γιατί λείπει; Τι του έκαναν; Ποια η μυστήρια εμπλοκή της γραμματέως του; Και πόσο θα αντέξουν όλοι αυτοί μαζί; Ατακαδόρικο χιούμορ που σατιρίζει, ανάμεσα στ’ άλλα, και τα τεκταινόμενα της πόλης μας και... psyχωτικές ερμηνείες που υπόσχονται γέλιο μέχρι πτώσης!

Στην άκρως αυτή "αντιοικογενειακή" κωμωδία δραπαίζουν ο Κώστας Κατούνης, ο Νικόλας Κυπαρισσός, η Χριστίνα Μαλιαχόβα, η Αλίκη Ξηραδάκη κι ο ευΆγγελος Κάβουρας, που έχει και την γενικότερη καλλιτεχνική επιμέλεια (σεναριακή, σκηνοθετική, σκηνογραφική, ενδυματολογική, μουσικοηχητική). Τεχνική υποστήριξη: Νικολέττα Κάβουρα κι Αναστάσης Σιώπης. Κατάλληλη άνω των 15 ετών!

Είσοδος όπως πάντα ελεύθερη. Διάρκεια 69 λεπτά.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=