ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Christmas Medley»

christmas-medley-679448

Μουσική, τραγούδι και χορός σε ατμόσφαιρα γιορτινή από το Δημοτικό Ωδείο Βόλου και τη Δημοτική Σχολή Χορού

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μία φορά δύο από τα πιο δραστήρια τμήματα της Διεύθυνσης Πολιτισμού, το Δημοτικό Ωδείο Βόλου και η Δημοτική Σχολή Χορού για την πραγματοποίηση μιας χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, παρουσιάζοντας ένα ποτ πουρί γιορτινών χριστουγεννιάτικων μελωδιών και χορογραφιών.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής στις 20.00. Πρόκειται για μία σύμπραξη στην οποία τα δύο τμήματα θα προσφέρουν με το δικό τους τρόπο μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης, συνθέτοντας ένα σκηνικό υπέροχου και αυθεντικού χριστουγεννιάτικου πνεύματος.

Τις ενορχηστρώσεις του μουσικού συνόλου έχει κάνει ο Ανδρέας Μιμαίος, τις χορογραφίες η Αντζελα Καλαντζή, η Χρύσα Βλάχου και η Αλίκη Κασάνδρα, ενώ τη διδασκαλία του φωνητικού συνόλου η Σύλβια Τσιμπανάκου.

Το μουσικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Βόλου αποτελούν οι σπουδαστές του Δ.Ω.Β. Ελένη Νικολαίδου φλάουτο, Μυρτώ Γκέκου και Χρυσάνθη Παπαπέτρου βιολί, Παναγιώτα Μαυρογιαννέα βιόλα, Γεωργία Τσούτσουρα κρουστά, Αθηνά Γκουτζίνη κρουστά, Συμέλα Μάρκου κρουστά. Συμμετέχουν επίσης ο Πέτρος Κανάνα διπλωματούχος βιολοντσέλου και η Ανίτα Λεφάκη καθηγήτρια πιάνου του Δ.Ω.Β.

Από τη Δημοτική Σχολή Χορού συμμετέχουν οι μαθητές των τμημάτων κλασικού και σύγχρονου χορού Συργιάνη Αναστασία, Μακρή Ιωάννα, Καφενταράκη Νεφέλη, Κόκκινου Βασιλική, Βιδάλη Βασιλική, Ζορμπά Εύα, Κατσούδα Άννυ, Κατσούδα Ελένη, Μανίνη Σοφία, Σαρμπονιέ -Παπαγελλή Σαρλότ, Πέτσα Εύα, Βελέντζα Μαρία, Γερμανού Νεφέλη, Κορμπέτη Λήδα, Τσιούρη Αλεξία ,Φεύγα Όλια, Φραγκάκη Νάγια, Χατζηαγγέλου Ανδρομάχη, καθώς και μαθητές των τμημάτων latin χορών Βαλή Δανάη, Καραγιαννοπούλου Μιράντα, Νικολοπούλου Μαρία – Αννα, Παρίση Ευαγγέλια, Πέτρου Μαρία, Προφαντή Αννα – Μαρία, Μπουμπουτέλα Αννα – Μαρία, Παπανικολάου Κωνσταντίνα, Σωτηρίου Αριάδνη, Χρόνη Ελένη.

Τέλος, το φωνητικό σύνολο του Δ.Ω.Β. αποτελούν οι Εύα Κατούνια, Κατερίνα Θεοχάρη, Νάντια Θεοχάρη, Ράνια Μπαλή, Βάσω Μπουγά, Εφη Εκκλησίαρχου, Λήδα – Καλλιόπη Αγγέλου, Λένα Κρουσταλιά, Αθηνά Σερμιέ, Τώνια Ζαρίφη, Εύη Χρυσικού, Νικολέτα Ζαρκάδα, Κατερίνα Παπαρίζου, Γιώργος Σατάσης, Δημήτρης Χριστόπουλος, Χρήστος Μαλέρδος, Ελευθερία Παπαδοπούλου.

Η προγραμματισμένη για τις ημερομηνίες 28 και 30 Δεκεμβρίου μουσική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους.

Τόσο το Δημοτικό Ωδείο Βόλου, όσο και η Δημοτική Σχολή Χορού είναι δύο τμήματα αναγνωρισμένα από το ΥΠ.ΠΟ.A. τα οποία με συνέπεια και επιμονή έχουν εδραιώσει μία κεντρική θέση στον πυρήνα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και διοργάνωσης εκδηλώσεων στην πόλη του Βόλου. Όσοι επιθυμούν αν ενημερωθούν και να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα των δύο τμημάτων μπορούν να επικοινωνούν με το Δημοτικό Ωδείο Βόλου στο τηλέφωνο 2421036992 και για τη Δημοτική Σχολή Χορού στο τηλέφωνο 2421054244.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων Ορφανοτροφείο Βόλου, ΕΛΕΠΑΠ Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η Πίστη» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Φλόγα» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και Κουζίνα Αλληλεγγύης. Επίσης όσοι θεατές το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου