ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολυβραβευμένο μιούζικαλ στο «Αχίλλειον»

πολυβραβευμένο-μιούζικαλ-στο-αχίλλ-685264

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «The King and I», μια ολοκαίνουργια θεατρική παραγωγή από το εμβληματικό θέατρο London Palladium, έρχεται για μια και μόνο μετάδοση στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» (αίθουσα Ν. Κολοβού) την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 20:00, κατόπιν συνεργασίας της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου με τον Ομιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Η προβολή εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου.

Πρόκειται για μια παραγωγή από τους κορυφαίους δημιουργούς Rodgers and Hammerstein, με πρωταγωνιστές την Kelli O’Hara στον ρόλο της Αννα και τον Ken Watanabe στον ρόλο του βασιλιά, σε μια παράσταση που τίμησε και τους δύο με εξαιρετικές κριτικές, βραβεία Tony και συνεχόμενες sold out παραστάσεις στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Η υπόθεση αφορά στην άφιξη της Αννα, μιας Αγγλίδας δασκάλας στο Σιάμ του 1862 για να διδάξει τα παιδιά του συντηρητικού βασιλιά της χώρας. Η δασκάλα μέσα από μια εξαιρετικά καλοφτιαγμένη πλοκή, οδηγείται σταδιακά στο ισχυρό δέσιμό της τόσο με τα παιδιά, όσο και με τον ίδιο το βασιλιά. Πρόκειται για ένα αριστουργηματικό παραμύθι γεμάτο από πολύχρωμα κοστούμια και σκηνικά, συναισθήματα, χιούμορ και δράμα, το οποίο βασίζεται βιβλίο της Μάργκαρετ Λάντον «Η Αννα και ο βασιλιάς του Σιάμ». Πρόκειται για ένα σπάνιο έργο στη θεατρική και κινηματογραφική ιστορία με πλάνα γεμάτα υπέροχα χρώματα που μοιάζουν σαν πίνακες ζωγραφικής. Τα επιβλητικά σκηνικά που συγκλονίζουν, η διακόσμηση, αλλά και τα όμορφα τραγούδια δίνουν μοναδική ζωντάνια στην παράσταση και μας γεμίζουν με δυνατές συγκινήσεις.

Η παράσταση περιλαμβάνει ένα πασίγνωστο ρεπερτόριο γεμάτο από τις πιο κλασικές μελωδίες, μεταξύ των οποίων είναι τα «Whistle a Happy Tune», «Getting to Know You» και φυσικά το «Shall We Dance».

Μια φαντασμαγορική παραγωγή με μια διανομή που περιλαμβάνει πάνω από 50 ηθοποιούς στη σκηνή και αναβιώνει τη χρυσή εποχή των ρομαντικών μιούζικαλ, σε μια παράσταση που δίκαια θεωρείται ο «βασιλιάς» των μιούζικαλ.

Πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων στον «Δίαυλο», τηλ. 2421033692, Σκενδεράνη 11.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου