Συναυλία από το μουσικό σύνολο «Bel Canto»

Τελευταία ενημέρωση: 2018-12-14, 18:24:31
Συναυλία από το μουσικό σύνολο «Bel Canto»

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου παρουσιάζει μεθαύριο Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο) μία χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο «Νύχτα μαγική...» από το μουσικό σύνολο «Bel Canto». Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Βόλου και θα μας ταξιδέψει, με «όχημα» γνωστές και αγαπημένες μελωδίες από Ελληνες και ξένους συνθέτες, επιλεγμένες με μεγάλη προσοχή και αγάπη, στο εορταστικό κλίμα των ημερών και στη μαγεία των εορτών.

Το μουσικό σύνολο «Bel Canto» συγκροτήθηκε το 2013 και αποτελείται από τους Λεφάκη Έλενα υψίφωνο, Μαβίδη Αντιγόνη υψίφωνο, Παρασκευά Φανή πιάνο, Σκίμπα Γιώργο βιολί και Λουκίδου Δέσποινα βιολοντσέλο. Το ρεπερτόριό τους είναι ποικίλο, καθώς ερμηνεύουν έργα της κλασικής περιόδου μέχρι και σύγχρονα, από μιούζικαλ, κινηματογράφο κ.ά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων Ορφανοτροφείο Βόλου, ΕΛΕΠΑΠ Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η Πίστη» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Φλόγα» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και Κουζίνα Αλληλεγγύης.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
5
=