ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία με την Ηρώ στον Βόλο

συναυλία-με-την-ηρώ-στον-βόλο-705089

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, μία μέρα μετά τη λαμπρή εκδήλωση για τη φωταγώγηση της πόλης, η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. -ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου διοργανώνει μία ιδιαίτερη συναυλία με τη γνωστή και πετυχημένη ερμηνεύτρια Ηρώ. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής στις 21:00.

Η Ηρώ, μετά από μια μεγάλη περιοδεία στο εξωτερικό σε πολλά αξιόλογα θέατρα, conservatoire, μουσεία, εκκλησιαστικούς χώρους, όπου σημείωσε μεγάλη επιτυχία φέρνοντας πιο κοντά την Ελλάδα στην Ευρώπη και κυρίως την Ευρώπη στην Ελλάδα, επέστρεψε μετά από τριάμισι χρόνια.

Η Ηρώ, πάντα πρωτοποριακή, με σεβασμό στην τέχνη της μουσικής και παράλληλα έχοντας μια δυναμική παρουσία και μια άρτια εικόνα ως πιανίστα και ερμηνεύτρια υψηλών προδιαγραφών, έρχεται να παρουσιάσει κάτι νέο και ελκυστικό. Έντονα προσωπικό ύφος, δάχτυλα που τρέχουν πάνω στα πλήκτρα του πιάνου και μια φωνή δροσερή και άμεση. Αυτή είναι η Ηρώ κι αυτή θα απολαύσουμε στη μοναδική αυτή συναυλία.

Ερμηνεύτρια, συνθέτρια και πιανίστα, με αγάπη για την ίδια τη μουσική και αυστηρές επιλογές, η Ηρώ έρχεται μαζί με τα Χριστούγεννα στον Βόλο, όπου θα ερμηνεύσει μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες, τραγούδια που έχει αγαπήσει, αλλά και τραγούδια με τη συνοδεία του συνεργάτη της Γιάννη Ματσούκα, μέλος της λαϊκής ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» με την οποία συνεργάστηκε και η Ηρώ επί 7 συναπτά έτη.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων Ορφανοτροφείο Βόλου, ΕΛΕΠΑΠ Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η Πίστη» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Φλόγα» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και Κουζίνα Αλληλεγγύης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ στο τηλέφωνο 24210 82870 ή την ιστοσελίδα www.doepap.gr και τη σελίδα στο facebook «Τέχνες στον Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου