ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρικό δρώμενο από τον Σοροπτιμιστικό Ομιλο Βόλου «Θέτις»

θεατρικό-δρώμενο-από-τον-σοροπτιμιστ-709208

Θεατρικό δρώμενο διοργανώνει ο Σοροπτιμιστικός Ομιλος Βόλου «Θέτις», με τίτλο «Trafficking: Με τα μάτια του θύματος», στο πλαίσιο της προσπάθειας εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

Στις 29 Νοεμβρίου, στις 19.30, στον «Ελέφαντα», το γνωστό café του Βόλου (Τ. ΟΙκονομάκη 70Α) που προσελκύει νεανικό κοινό, κυρίως φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι διοργανώτριες θα στήσουν μια μεγάλη θεατρική σκηνή. Ο Ομιλος «Θέτις» συμμετέχει στην παγκόσμια δράση ενάντια στη βία κατά των γυναικών με το γενικό τίτλο «Let’s orange the world». Στην παράσταση, που σκηνοθετεί και επιμελείται ο Δημήτρης Δακτυλάς, θα αποδώσουν τους ρόλους μέλη του Ομίλου μαζί με αντίστοιχα του παραρτήματος Βόλου της Α21.

Η δράση εντάσσεται στην ευρύτερη καμπάνια του γενικού γραμματέα Ηνωμένων Εθνών που χρησιμοποιεί το πορτοκαλί χρώμα ως κοινό, ενωτικό στοιχείο παγκόσμιας προβολής των δραστηριοτήτων ευαισθητοποίησης πάνω σε αυτό το μεγάλης σημασίας θέμα. Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί με την υποστήριξη του Βασίλη Ρήγα, που επιμελήθηκε και την αφίσα.

Παράλληλα ο Σοροπτιμιστικός Ομιλος Βόλου δημιουργεί σποτ για να το ανεβάσει στο you tube με σκοπό την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο. Η εκδήλωση έρχεται σε συνέχεια της συνδιοργάνωσης δράσεων με την Α21 και συνδέεται με τη σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας που υπογράφηκε το 2011 στην Κωνσταντινούπολη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου