ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συγκλονιστική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας

συγκλονιστική-παράσταση-στο-δημοτικ-711427

Η παράσταση «Στα ξένα Ελληνας και στην Ελλάδα «ξένος»», που αποθεώθηκε από κοινούς και κριτικούς πέρσι στην Αθήνα και συνεχίζεται φέτος για δεύτερη χρονιά, έρχεται στον Βόλο, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας.

Μετά το περσινό sold οut και τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε, η παράσταση «Στα ξένα Ελληνας και στην Ελλάδα ξένος» του Θανάση Σκρουμπέλου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουξέ και τον Λευτέρη Ελευθερίου σε έναν ρόλο που αποτελεί σταθμό στην καριέρα του, συνεχίζεται τη χειμερινή σεζόν 2018 – 2019 στο θέατρο Χώρα, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί χειμερινή περιοδεία σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Πρώτος σταθμός της περιοδείας είναι ο Βόλος.

Το έργο, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, αφηγείται την ιστορία ενός μετανάστη και αποτελεί αναφορά στην ελληνική κοινωνία και στην ξενιτιά, στις σχέσεις των λαών, στην ίδια τη ζωή! Η δράση τοποθετείται στη Γερμανία τη δεκαετία του ’60, αλλά δεν ξεκινά από εκεί…

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία και θεατρική προσαρμογή του Γιώργου Σουξέ, σε κείμενο Θανάση Σκρουμπέλου, σκηνικά – κοστούμια της Αννας Μαχαιριανάκη, κινησιολογία της Βάσιας Aγγελίδου.

Σχεδιασμός φωτισμών Κατερίνα Μαραγκουδάκη, ηχητικά εφέ Γιώργος Ζιώτας, βοηθός σκηνοθέτη Ιρις Τσιμπρή.

Παίζουν Λευτέρης Ελευθερίου, Γιώργος Σουξές. Συμμετέχουν φωνή εκφωνητή Νίκος Μενεμένογλου, φωνή Φράου Γκρίτε Ιρις Τσιμπρή.

Το Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο) βρίσκεται στη διεύθυνση Μανδηλαρά και Σταδίου, Ν. Ιωνία Βόλος.

Η γενική τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο καπνοπωλείον «Γνήσιον», Τ. Οικονομάκη 41 (με Σπυρίδη) τηλέφωνο 2421214024 και στο δίκτυο του www.viva.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου