ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική συνάντηση στον Βόλο

μουσική-συνάντηση-στον-βόλο-829006

Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Οδυσσέας Ιωάννου σε κοινή εμφάνιση στο Lab Art

Ενα χρόνο μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων του «9:05», που σημείωσε τεράστια επιτυχία για τρία χρόνια και 270 παραστάσεις, συγκεντρώνοντας 130.000 θεατές, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συναντά ξανά τον Οδυσσέα Ιωάννου επί σκηνής, μεθαύριο Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στο Lab Art, στον Βόλο.

Δύο καλλιτέχνες που μας έχουν χαρίσει μια σειρά από σπουδαίες στιγμές τα τελευταία χρόνια, σε μία παράσταση με αγαπημένα τραγούδια και μικρές ιστορίες για την ελπίδα, την ομορφιά, τη μοίρα, την επιθυμία, τον ήλιο και το όνειρο.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει και ο Οδυσσέας Ιωάννου αφηγείται ιδιαίτερες ιστορίες που έγραψε για καθημερινούς ανθρώπους, για όλους μας. Ιστορίες σχεδόν αληθινές, που δεν θα είχαν κανένα νόημα αν δεν «νοθεύονταν» από το παράξενο, το σχεδόν απίστευτο ως αναπόσπαστο υλικό της πραγματικότητας.

Τους δύο καλλιτέχνες πλαισιώνουν οι μουσικοί Ανδρέας Αποστόλου πιάνο / keyboards, Βαγγέλης Πατεράκης ηλεκτρικό μπάσο, Στέφανος Δημητρίου τύμπανα, Μαίρη Μπρόζη βιολί – τραγούδι, Γιάννης Αυγέρης κιθάρες – πνευστά. Ενορχήστρωση Ανδρέας Αποστόλου.

Η μουσική βραδιά αρχίζει στις 22.00 και το Lab Αrt βρίσκεται στη διεύθυνση Ζάχου και Βότση – Πολυχώρος Τσαλαπάτα.

Η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση είναι 13 ευρώ και στην είσοδο 15 ευρώ.

Σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4, Παλαιά – Βόλος), My Market,

στα καταστήματα WIND πανελλαδικά και στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο.

Πληροφορίες / κρατήσεις στο τηλέφωνο 242140 3454, 10.00 – 21.30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου