ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πάρτι με τους Locomondo στο Lab Art

πάρτι-με-τους-locomondo-στο-lab-art-834950

Μουσική βραδιά με τους Locomondo διοργανώνεται την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στο Lab Art που συμπλήρωσε πέντε χρόνια δράσης. Το Lab Αrt βρίσκεται Ζάχου & Βότση στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Κάθε live τους μία μουσική εμπειρία, μια εμπειρία που δίνεται κάθε φορά που ανεβαίνουν στη σκηνή και μετατρέπουν τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνουν ο χορός κι η χαρά, το τραγούδι και τα χαμόγελα! Πάντα με τη μουσική, το τραγούδι και το κέφι για ζωή πρωταγωνιστές..

Εχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε σκηνές και έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες live εμφανίσεις, ξέρουν πολύ καλά πώς να δίνουν τον παλμό και να ξεσηκώνουν το κοινό.

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και το πρόγραμμα αρχίζει στις 22.00. Η τιμή προπώλησης είναι 10 ευρώ (150 εισιτήρια) και η γενική είσοδος 12 ευρώ. Σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης μουσικός οίκος (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Snuff tobacco store (Γραβιάς 4, Παλαιά, Βόλος), σε όλα τα My Market και πλέον και από τα καταστήματα WIND! πανελλαδικά και στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 242140 3454. Ωρες τηλεφωνικού κέντρου 10.00 – 21.30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου