ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αφιέρωμα στους ήρωες

αφιέρωμα-στους-ήρωες-727647

Εκδήλωση λόγου, εικόνας, μουσικής με τον τίτλο «Τα ηρώα του Βόλου και του Πηλίου, σημεία αναφοράς τοπικών, εθνικών γεγονότων και προβολής της γλυπτικής τέχνης» διοργανώνεται μεθαύριο Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Οργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης από τη Βασιλεία Γιασιράνη – Κυρίτση, με διοργανωτές τη «Μαγνήτων Κιβωτός» και το «Εγγλεζονήσι».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία – παρουσίαση από τη Βασιλεία Γιασιράνη – Κυρίτση. Ακολουθεί προβολή φωτογραφικού υλικού. Πλαισιώνουν μουσικά οι Κωνσταντίνος Ζεμπίλας φωνή, Δημήτρης Γεωργίου πιάνο, παρουσιάζοντας μελοποιημένη ποίηση από το «Αξιον Εστί» του Οδυσσέα Ελύτη και άλλα έργα αφιερωμένα στην εποποιία του ’40.

Κλείσιμο της εκδήλωσης από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο. Συντονισμός Νίκος Βαραλής δημοσιογράφος, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού της Μητρόπολης Δημητριάδος «Ορθόδοξη Μαρτυρία», μέλος του Δ.Σ. της «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου