ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Πάνος Μουζουράκης έρχεται στον Βόλο

ο-πάνος-μουζουράκης-έρχεται-στον-βόλο-739404

Η επιστροφή του φθινοπώρου στο Lab Art του Βόλου, Ζάχου και Βότση στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, έρχεται, με μια εμφάνιση – έκπληξη παρέα με τον Πάνο Μουζουράκη, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί Ορέστης Πλακίδης πλήκτρα, ενορχήστρωση, Αναστάσιος Βούκης τύμπανα, Δημήτρης Φροσίνης μπάσο, Αγγελος Τσιμιδάκης κιθάρα, Σπύρος Λιβάνης κιθάρα. Στον ήχο ο Ηλίας Καρούμπαλης.

Μαζί του επίσης ο «The Voice» Αγγελος .. γιατί ένας Αγγελος πάντα χρειάζεται στη ζωή.

Ολα λοιπόν που είναι ζωή υπάρχουν σε ένα πρόγραμμα. Με τα τραγούδια του Πάνου, άλλα από τα εξωτερικά, άλλα τα εσωτερικά, άλλα από τα εξωστρεφή και άλλα από τα εσωστρεφή, γιατί «That’s Life!»

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και η έναρξη της μουσικής βραδιάς προγραμματίζεται στις 22.00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 12 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στην πόρτα.

Σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4, Παλιά Βόλος), My Market, ηλεκτρονικά μέσω viva.gr. Για πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 242140 3454, 10.00 έως 21.30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου