ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση για τα 30χρονα του Πανεπιστημίου Θεσσαλία

εκδήλωση-για-τα-30χρονα-του-πανεπιστημί-743918

Εκδήλωση διοργανώνεται την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 19.30 στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» του παραλιακού συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βόλο, με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Προβολή του video «Μιλάμε για το Τμήμα μας», όπου απόφοιτοι του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, αλλά και νυν φοιτήτριες, μιλούν για τις εμπειρίες τους και τις αναμνήσεις τους από το Τμήμα, τα εφόδια που απόκτησαν σε αυτό για την επαγγελματική πορεία τους, τις προσδοκίες τους και τις επιδιώξεις τους.

Ακολουθεί συναυλία του κουαρτέτου Stelios Chatzikaleas Quartet feat. East Mediterranean Jazz Ensemble. Το μουσικό κουαρτέτο του τρομπετίστα Στέλιου Χατζηκαλέα, απόφοιτου του ΠΤΔΕ ΠΘ, συμπράττει επί σκηνής με τρεις από τους πλέον αναγνωρισμένους Παλαιστίνιους μουσικούς και συνθέτες σε όλο τον αραβικό κόσμο σε μια μίξη σύγχρονης ευρωπαϊκής τζαζ μουσικής επηρεασμένης από την αρμονική πρωτοπορία της μετα-ρομαντικής και ιμπρεσιονιστικής περιόδου και μελωδιών από την κουλτούρα της κλασικής αραβικής μουσικής.

Τον Στέλιο Χατζηκαλέα που παίζει τρομπέτα, συνοδεύουν ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο, ο Ντίνος Μάνος στο κοντραμπάσο, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης στα τύμπανα, ο Tareq Abboushi στο μπούζουκ, ο Ibrahim Najem στο ούτι και ο Mohammad Karzon στα αραβικά κρουστά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου