ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χορταστικό τριήμερο στον «Τσαλαπάτα»

χορταστικό-τριήμερο-στον-τσαλαπάτα-755365

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το 1ο Street Food Festival Volos, που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στον πολυχώρο «Τσαλαπάτα» στον Βόλο, με ελεύθερη είσοδο.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου από τις 6μ.μ. έως τις 12 τα μεσάνυχτα, Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 τα μεσάνυχτα και Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Η δυναμική ιδέα με πολλές πετυχημένες διοργανώσεις σε Θεσσαλονίκη Αθήνα, Ξάνθη και Τρίκαλα καταφτάνει στο λιμάνι του Βόλου για ένα χορταστικό τριήμερο από το απόγευμα της Παρασκευής 14 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου.

Το event που επιμελείται η ομάδα Soulfood φέρνει γεύσεις και κοινό όλων των ηλικιών κοντά σε ένα μέρος, μεταμορφώνει τον πολυχώρο «Τσαλαπάτα» και δίνει ραντεβού να μας ταξιδέψει με ήχους, αρώματα και γεύσεις. Από ασιατικές τροπικές προτάσεις και αμερικανικές κλασικές γεύσεις, ντόπιο φαγητό που αγαπάμε, αλλά και γλυκά, καφέδες και κοκτέιλ ή δροσερές μπίρες μάς περιμένουν για να τις δοκιμάσουμε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου