ΕΞΟΔΟΣ

Μουσική στο Χόρτο

μουσική-στο-χόρτο-776913

Βραδιές με ποικίλα ηχοχρώματα διοργανώνονται στο υπαίθριο θέατρο

«Το Νησί του Τουλιπατάν», η κωμική όπερα του Ζακ Οφφενμπαχ παρουσιάζεται αύριο Σάββατο 11 Αυγούστου στις 21.00 στο υπαίθριο θέατρο Χόρτου.

Το εργαστήρι Colla Voce παρουσιάζει το συγκεκριμένο έργο στο πλαίσιο του 34ου φεστιβάλ Χόρτου σε μουσική προετοιμασία Χρήστου Μαρίνου και σκηνοθεσία Αντιγόνης Γαϊτανά.

Πρωταγωνιστούν οι: Κωνσταντίνος Δρακωνάκης, Χρυσόστομος Καλογριδάκης, Μαρίζα Κιοσέογλου, Αλέξανδρος – Ρωμανός Κοντολέφας και Μαριάννα Μεσσαλά. Συμμετέχουν μέλη της Χορτωδίας υπό τη διεύθυνση του Νίκου Αδρασκέλα.

Στο πιάνο οι Παναγιώτης Κραμπής και Χρήστος Μαρίνος.

Η παράσταση είναι το αποτέλεσμα του 2ου εργαστηρίου όπερας Colla Voce το οποίο απευθύνεται σε νέους λυρικούς τραγουδιστές. Στόχος του είναι η εκμάθηση τρόπων μελέτης ενός ρόλου, τόσο μουσικά όσο και ερμηνευτικά, η ορθή προσέγγιση της άρθρωσης και της εκάστοτε γλώσσας και η εφαρμογή των παραπάνω στην πράξη στο πλαίσιο μιας πλήρως σκηνοθετημένης παράστασης.

Είσοδος 10 ευρώ.

Πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων στο τηλέφωνο 6934838584.

Βραδιά με Αλκίνοο Ιωαννίδη

Την Κυριακή 19 και τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 21.00 ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα εμφανιστεί στο υπαίθριο θέατρο Χόρτου.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσιάζει φέτος ένα σόλο πρόγραμμα. Μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδά τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει από πόλη σε πόλη, φέρνοντας αισθήσεις, αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν σε όλους μας.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την άνοιξη σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ στην Ελλάδα έχει παρουσιαστεί κατά καιρούς σε μικρούς χώρους, αλλά και σε μεγάλα θέατρα, όπως το θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.

Συντελεστές της μουσικής βραδιάς είναι οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, κλασική και ακουστική κιθάρα, λαούτο, φωνή, Βαγγέλης Λάππας ηχοληψία και Κωνσταντίνος Μαργκάς φώτα.

Η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα Cafe Caminito (Χόρτο) και Cafe Filippou (Βόλος).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6934838584.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου