ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναρπαστικό το «Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου»

συναρπαστικό-το-διεθνές-φεστιβάλ-πη-784249

Σημαντικό θεσμό με διεθνή απήχηση αποτελεί το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου, που θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Αυγούστου. Για μια ακόμη χρονιά η Ζαγορά γίνεται κέντρο συνάντησης μουσικών από όλο τον κόσμο, καθώς στην φετινή διοργάνωση συμμετέχουν μουσικοί από Ελλάδα, Γερμανία, Βραζιλία, Χιλή και Ιαπωνία.

Η δημιουργία μικρών και μεγάλων συνόλων με έγχορδα και σολίστες, η έμφαση στη μουσική δωματίου με διάφορους συνδυασμούς οργάνων και φωνής και η αρμονική συνεργασία ανάμεσα σε έλληνες και ξένους μουσικούς αποτελούν τα δυνατά σημεία του φεστιβάλ, που προσφέρει σταθερά πολιτισμό, εδώ και 19 χρόνια.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης που διοργανώνεται μεθαύριο Πέμπτη 2 Αυγούστου περιλαμβάνει συναυλία για φωνή, βιολιά και πιάνο, που θα πραγματοποιηθεί στην Ζαγορά, Α Δημοτικό Σχολείο, ώρα 20.30. Συμμετέχουν νέοι μουσικοί και η Σoφία Κυανίδου, τραγούδι, ο Aπόλλων Γραμματικόπουλος, βιολί και η Ζωή Σαμσαρέλου, πιάνο. Η συναυλία έχει ελεύθερη είσοδο. To φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου και έχει την υποστήριξη των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων. Για περισσότερες πληροφορίες : www.pelionfestival.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου