ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Γιώργος Πολύζος και οι Old Friends στην Τσαγκαράδα

ο-γιώργος-πολύζος-και-οι-old-friends-στην-τσαγκα-786346

Αφιέρωμα στην blues – rock μουσική σκηνή διοργανώνει ο τοπικός Τουριστικός & Αναπτυξιακός Σύλλογος, στον προαύλειο χώρο της Νανοπουλείου Σχολής στην Τσαγκαράδα το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018.

Εκεί άλλωστε δραστηριοποιείται ο Βολιώτης τραγουδοποιός και performer Γιώργος Πολύζος εδώ και τρεις δεκαετίες, ιδρυτικό στέλεχος του συγκροτήματος OLD FRIENDS (από τα πιο παλιά ενεργά ακόμη σχήματα) που πλέον αποτελούν οι Γιώργος ‘’Κogol’’ Kερασιώτης (τύμπανα), Νίκος Μπλάνας (μπάσο), Μίμης Κατσιούρας (ηλ. κιθάρα – φωνητικά) και οι οποίοι θα μας κρατήσουν συντροφιά εκείνο το βράδυ, ενώ μαζί τους θα είναι στη σκηνή και ο Κωνσταντίνος Πολύζος (ηλ.,ακ. κιθάρα – φωνητικά).

Θα μας παρουσιάσουν χαρακτηριστικές διασκευές των CHUCK BERY, ROLING STONES, JJ CALE, BB KING, C.C. REVIVAL, DR. FEELGOOD, BOB DYLAN, FLEETWOOD MAC κ.ά. Ενδιάμεσα θα ακουστούν και θέματα από το άλμπουμ ‘’ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ – Γ. ΠΟΛΥΖΟΣ και Οι ΠΑΛΙΟΦΙΛΟΙ’’ που κυκλοφόρησε το 2017 ως ανεξάρτητη παραγωγή, πλαισιωμένα από αγαπημένες διασκευές σε συνθέσεις των Παύλου Σιδηρόπουλου, Λάκη Παπαδόπουλου κ.ά.

Στον ήχο θα είναι ο Νίκος Δεληστάθης (Studio A-440/ Γ. Ζαγόρης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου