Συναυλία του Κώστα Χατζή στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2018-07-20, 16:28:10
Συναυλία του Κώστα Χατζή στον Βόλο

Εικόνες από το χθες και το σήμερα θα αφηγηθεί με τον πιο μελωδικό τρόπο ο Κώστας Χατζής, την Παρασκευή  31 Αυγούστου  στις 21.30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της  Διεύθυνσης Πολιτισμού  του  Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου.

Ο μεγάλος Ελληνας δημιουργός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής σφράγισε μια ολόκληρη εποχή,  υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό - μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του - όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.

Με το άκουσμα των στίχων «Σπουδαίοι άνθρωποι  αλλά,  η μοναξιά τους παγώνει, …»  λίγοι – έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους.

Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο.  Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά:

«Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα.

Ο Κώστας Χατζής παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα στον χρόνο και υπόσχεται πως με  τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων αλλά και της μουσικής των τραγουδιών του  που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή , θα μας «θυμίσει» ποιοι είμαστε και πώς να ονειρευόμαστε  βλέποντας την …γη σαν ζωγραφιά από ψηλά.             

Μαζί του τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Γιώργος Παγιάτης, πιάνο – πλήκτρα, Χρήστος Αλεξόπουλος, ντραμς, Πολύκλειτος Πελέλης Πολύκλειτος, μπάσο, Ρήγας  Σαριτζιώτης, σαξόφωνο και  φλάουτο. Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Γιώργος Παγιάτης. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2155057135.

Οι τιμές εισιτηρίων στην προπώληση είναι 10 ευρώ και στο ταμείο 14 ευρώ (γενική είσοδος). Ανέργων, μαθητικό, φοιτητικό και άτομα άνω των 65 ετών 10 ευρώ.

Προπώληση πραγματοποιείται στο βιβλιοπωλείο «Το Κλου» Αντωνοπούλου 15 και Ιάσονος, τηλέφωνο 2421032797, καπνοπωλείο  «Γνήσιον», Τ. Οικονομάκη 41 Βόλος, τηλέφωνο 2421214024, ΚΕΧΑΙΔΗΣ  MUSIC STORE 28ης Οκτωβρίου 118A Βόλος, PUBLIC  Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9  Βόλος, τηλέφωνο 2421022904 και ηλεκτρονικά: https://www.ticketservices.gr/event/kostas-xatzis-live, http://tickets.public.gr/event/kostas-xatzis-live  και τηλεφωνικά 210 7234567.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=