ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Cinema κάτω από τα αστέρια

cinema-κάτω-από-τα-αστέρια-800941

Συνεχίζονται, με μεγάλη επιτυχία, οι αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τα αστέρια, με προβολή πέντε εξαιρετικών και πολυβραβευμένων ταινιών, που έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και αυτό το καλοκαίρι, για δεύτερη χρονιά, οι Βολιώτες και οι επισκέπτες στην πόλη.

Ο Δήμος Βόλου και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. προσκαλούν τους φίλους του σινεμά σε μία υπαίθρια γιορτή στην οποία θα προβληθούν σε επίπεδες οθόνες, που συνοδεύονται από τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ψηφιακού ήχου, οι παρακάτω ταινίες: Στον Αναυρο, αύριο Πέμπτη 12 Ιουλίου η ταινία «Maze Runner». Στη Νέα Ιωνία τη Δευτέρα 16 Ιουλίου η ταινία «1968». Στα Λεχώνια την Τετάρτη 18 Ιουλίου η ταινία «Darkest Hour». Στις Αλυκές Βόλου, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου η ταινία «The Post». Στην Αγριά, την Παρασκευή 27 Ιουλίου η ταινία «Οι τρεις πινακίδες έξω από το Εμπινγκ, στο Μιζούρι». Στην Κριθαριά, τη Δευτέρα 30 Ιουλίου «Οι τρεις πινακίδες έξω από το Εμπινγκ, στο Μιζούρι».

«Οι πέντε σπουδαίες ταινίες θα σταθούν η αφορμή να ανακαλύψουμε και πάλι σημαντικά σημεία της πόλης μας, φωτισμένα από τη δύναμη των εικόνων για όσους αγαπούν το σινεμά, και αναζητούν νέες αφορμές πολιτισμού και ψυχαγωγίας» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 9.30 το βράδυ και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24210-82870.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου