«Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης»

Τελευταία ενημέρωση: 2018-07-04, 15:11:55
«Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης»

Η ομάδα θεάτρου και τεχνών «Αντίσκηνο» παρουσιάζει το έργο του Άκη Δήμου «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» από το Σάββατο 7 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 10 Ιουλίου στην πλατεία Κυλινδρά στην Άλλη Μεριά, στις 21.30 με είσοδο ελεύθερη.

Μια μεγαλοαστική οικογένεια ετοιμάζεται για δείπνο. Την φαινομενική ηρεμία του σπιτιού ετοιμάζεται να ταράξει η άφιξη ενός περίεργου καλεσμένου! Έρχεται να τους τρομάξει, να τους αναστατώσει ή να τους προειδοποιήσει; Ένα έργο για μια Ιοκάστη, για έναν σύζυγο που ζωντανεύει, μια ζωντανή που όλοι τη νομίζουν πεθαμένη, έναν από μηχανής αλλοδαπό «μπάτλερ», έναν εραστή με πολιτικές φιλοδοξίες, μια ανικανοποίητη μαγείρισσα με ισχυρό μητρικό ένστικτο κι έναν αμαρτωλό πιανίστα με αδυναμία στους άντρες από το εξωτερικό.

Ένα έργο για ένα δείπνο όπου κανείς δεν τρώει, γιατί κανείς δε μπορεί να καταλάβει ποιος είναι και πού βρίσκεται, όπως όλοι μας.

Τους χαρακτήρες ενσαρκώνουν οι  Πόπη Νεγιάννη, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Κουτσοδημήτρης, Λεωνίδας Αχλαδιώτης, Γεωργία Κωστούλα, Νικόλας Παπαθανασίου και Ελισσάβετ Πετούση.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Τσιάκας, τα σκηνικά – κοστούμια ο  Απόστολος Ντέρτσας. Μουσική επιμέλεια Νικόλας Παπαθανασίου, κομμώσεις Λεωνίδας Αχλαδιώτης. Η παράσταση είναι παραγωγή της ομάδας «Αντίσκηνο 2018» και εντάσσεται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Άλλης Μεριάς «Κυλινδράς 2018».

Χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
4
=