ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει…

το-φεστιβάλ-δράμας-ταξιδεύει-808897

Ο Πολυχώρος Τσαλαπάτα και το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, παρουσιάζουν τις βραβευμένες ταινίες από το διαγωνιστικό τμήμα του 40ου Εθνικού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, σήμερα Τετάρτη 27 και αύριο Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 21.30, στο πλαίσιο των θερινών προβολών κινηματογράφου. Κάτω από τον έναστρο ουρανό, στο καταπράσινο πάρκο Ζάχου, στον υπαίθριο χώρο πρασίνου παράλληλα στην οδό Ζάχου. Οι προβολές των ταινιών μικρού μήκους έχουν συνολική διάρκεια 140 λεπτά περίπου.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ξεκίνησε το 1978 ως πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης της Δράμας. Τα τελευταία χρόνια το Φεστιβάλ Δράμας έχει καθιερωθεί ως ο χώρος ανάδειξης των κινηματογραφικών ταινιών μικρού μήκους, αποτελώντας ένα βασικό κομμάτι του πολιτισμού.

Εκτός από το Εθνικό Φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια διεξάγεται και το Διεθνές Φεστιβάλ, όπου διαγωνίζονται και παρουσιάζονται ταινίες κινηματογραφιστών απ’ όλο τον κόσμο. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Αν ο καιρός δεν επιτρέψει να πραγματοποιηθούν σε εξωτερικό χώρο προβολές, οι ταινίες θα παρουσιαστούν στον εσωτερικό χώρο του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλέφωνο: 24210 29844 (καθημερινά 10:00 – 18:00 εκτός Τρίτης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου