ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις στην Αλλη Μεριά

εκδηλώσεις-στην-αλλη-μεριά-814174

«Το θέατρο, ο χορός, η μουσική, το τραγούδι αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της τέχνης, άρα και του πολιτισμού. Για αυτό βάλε στην άκρη τον θόρυβο της πόλης και ετοιμάσου για το πιο ξεχωριστό ταξίδι στην όμορφη φύση της Αλλης Μεριάς», υπογραμμίζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλλης Μεριάς, ενόψει της έναρξης των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

Μετά από επτά χρόνια επιτυχημένων εκδηλώσεων, ο Σύλλογος, θέλοντας να διατηρήσει την πολιτιστική κουλτούρα της περιοχής, διοργανώνει και φέτος πολιτιστικές εκδηλώσεις από 23 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου, στον εξαιρετικό χώρο του «Κυλινδρά» στην Αλλη Μεριά.

Σε ένα χώρο, μέσα στα πλατάνια και δίπλα στο ποτάμι, όπου η μαγεία της φύσης αγγίζει κάθε επισκέπτη, θα παρουσιαστούν θεατρικές παραστάσεις και θα οργανωθούν διάφορες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις αρχίζουν το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 20.00 με τις «Φωτιές του Αη-Γιάννη», παραδοσιακό δρώμενο στην εκκλησία του Αη-Γιάννη, με κεράσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 20.00 διοργανώνεται πανηγυρική λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Αποστόλου, με κεράσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 21.30 πραγματοποιείται η θεατρική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα… γάμος στο νησί», με την παιδική θεατρική ομάδα Αλλης Μεριάς «Αντίσκηνο Junior».

Την Κυριακή 1 Ιουλίου στις 18.30 προγραμματίζονται Flying fox και άλλες δράσεις για παιδιά από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων.

Την Κυριακή 1 Ιουλίου στις 21.30, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν το «A – LA – BOOM» παράσταση με κλόουν από το θεατρικό τμήμα της Magello Show.

Το Σάββατο 7, την Κυριακή 8, τη Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Ιουλίου στις 21.30 «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης», θεατρική παράσταση από την Ομάδα Θεάτρου και Τεχνών «Αντίσκηνο».

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την αρωγή του Τοπικού Συμβουλίου Αλλης Μεριάς, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλλης Μεριάς, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και του Magello Show. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου