ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στον Βόλο

συναυλία-του-κωστή-μαραβέγια-στον-βόλ-821913

Ο δημοφιλής Κωστής Μαραβέγιας θα εμφανιστεί την Τρίτη 12 Ιουνίου στις 21.30 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στον Βόλο για μία μεγάλη συναυλία, ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει με κάθε ευκαιρία.

Ενα πρόγραμμά γεμάτο τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία, όπως το χαρακτηριστικό «Δε ζητάω πολλά», το ελκυστικό «Πού να βρω μια να σου μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το «Φάρος», το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί», το «Συγχωροδοπέταλα» αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ, ερμηνευμένα με τον μοναδικό τρόπο του και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 10 ευρώ φοιτητικά, ΑΜΕΑ, ανέργων (100 εισιτήρια), 13 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στο ταμείο.

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα Seven Spots (Κ. Καρτάλη 221 καθώς και Πολυμέρη με Περραιβού), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Κεχαΐδης Music Store (28 Οκτωβρίου 118Α με Δον Δαλεζίου). Το τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες είναι 2421 403454 (ώρες γραφείου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου