ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με θεατρικό χρώμα

με-θεατρικό-χρώμα-3034

Η Πειραματική Σκηνή κλείνει τη θεατρική σαιζόν 2017 – 2018 με τρεις τελευταίες παραστάσεις, με το αλληγορικό έργο του Τζορτζ Οργουελ «Η Φάρμα των Ζώων», σήμερα Παρασκευή 25, αύριο Σάββατο 26 και μεθαύριο Κυριακή 27 Μαΐου, στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας) στις 9μ.μ.

Η «Φάρμα των ζώων» είναι ένα από τα πιο γνωστά λογοτεχνικά έργα του 20ού αιώνα. Η ιστορία είναι για τα ζώα μιας φάρμας, που επαναστατούν ενάντια στον αφέντη τους και αναλαμβάνουν τα ίδια τη διαχείρισή της μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για τη νέα τάξη πραγμάτων, που προοιωνίζει ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους αδικημένους. Όμως η συνέχεια δεν είναι όσο ευχάριστη την περίμεναν. Το έργο παρουσιάζει με πανέξυπνο τρόπο τις τακτικές του ολοκληρωτισμού.

Το έργο παρουσιάζεται σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Χριστίνας Δημητρίου, κοστούμια Βασιλική Μπέλιου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Χαρούλα Νικολάου, Μαρία Αθανασίου, Αποστολία Καλυβιώτη, Στράτος Μεγκές, Κωνσταντίνος Κατούνης, Αθηνά Γκούβερη, Δημήτρης Θεοχαράκης, Αναστασία Χωματίδη, Φαίη Τσοπουρίδη, Ελένη Ζαντερίου, Ελένη Μπακίρη, Γιάννης Τσακλακίδης, Παναγιώτα Δούκα, Αγγελική Νικολάου, Μαρία Κιρκανίδου, Γιώργος Τσάμης, Καρυοφύλλης Καδόγλου.

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του Θεάτρου. Γενική είσοδος 5 ευρώ. Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6944388045.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου