ΕΞΟΔΟΣ

Το νέο άλμπουμ των διαχρονικών Depeche Mode

το-νέο-άλμπουμ-των-διαχρονικών-depeche-mode-472471

Το Violator είναι το έβδομο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ των Depeche Mode. Με περισσότερες από δεκατρία εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, παραμένει εδώ και είκοσι χρόνια το best seller τους. Και είναι απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως περιέχει κομμάτια που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία και το ανεξίτηλο στίγμα τους στο χώρο της μουσικής, όπως το personal Jesus, το enjoy the silence το policy of truth και το world in my eyes.

Πότε νοσταλγικοί και πότε με πιο ανεβασμένη διάθεση, πάντα γεμάτοι από μελωδίες, οι Depeche Mode με τον δίσκο αυτό ξεπερνάνε τον εαυτό τους, βαδίζουν σε μονοπάτια που λίγες μπάντες καταφέρνουν να φτάσουν και μας προσφέρουν ένα από τα πιο όμορφα άλμπουμ της electro σκηνής. Ένα άλμπουμ που, φυσικά, βοήθησε και τους ίδιους, ανοίγοντας τον δρόμο της ευρείας αναγνώρισής τους.

Τον δίσκο χαρακτηρίζει μία γενναία δόση ρομαντισμού, βγαλμένη θαρρείς από τον περασμένο αιώνα, αλλά και αρκετά σκοτεινά περάσματα, τα οποία φέρνουν στο νου αγγλικές υγρές νύχτες, πορτοκαλί φώτα και υπόγεια στενά. Όλα αυτά μαζί δένουν με έναν κομψό και μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να μη θέλεις να σταματήσεις να τους ακούς.

Depeche Mode

Violator

Ετος παραγ. 1990

Κατηγορία: Electro

Γράφει ο συγγραφέας Θοδωρής Καραγεωργίου

www.karageorgiou.blogspot.com

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου